Combo Garaj ( Combo Araç Sahipleri Buraya )

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SeSSiz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hayırlı akşamlar arkadaşlar. kısmetse yarın görüşürüz

Nereye böyle erken erken
Daha karpuz kesecektik

Perşembe beni göremezsin Sinan

Sevgili Arkadaşlar;

Mübarek Cuma günü ve Mübarek Ramazan Ayının ilk sabahında Yüce Mevlam nasip ederse görüşmek üzere deyip

Hepiniz Allah'a Emanet Olunuz

6428.jpg

combomun ufak sıyrıkları
6449.jpg

arabanın içindeki teyzemin oğludur benimle karıştırmayın lütfen :)
6462.jpg

samsun / ladik yaylasında combom poz veriyor
6478.jpg

gitmeden kolçak taktırmıştım biraz tuzlu ama armster marka opelin kullandığı kolçaktır kendisi
6512.jpg

bagajımda vazgeçilmez parçalardan birisi
6516.jpg

samsun / ladik yaylasında yine bir poz
6521.jpg

DSİ nin derinözde yaptığı baraj ama nereye bağlı olduğunu bi çözemedim kimisi amasya ya bağlı diyor kimisi de samsun ladik e bağlı diyor ama güzel bi manzarası var

alo kimsecikler yok mu orada

herkese merhaba emekçi dostlara yaradan kolaylık versin.

yasin tekrardan geçmiş olsun daha beterinden saklasın yaradan.
sanırım vuruk yeri yaptırdın araçlarımızda çizik bile olsa insanın aklı orda kalıyor.
fotoğraflarda çok güzel eline sağlık.

ömer aydınlatmaları alper kardeşimizin aracında çok şık duruyordu karamürsele bir gidebilirsek kolçaktı iç aydınlatmaydı yaptırmak gerek.

günaydın nihat abi.

bu gün bir müddet yokum.
hastaneye gideyim
boyun ve omuz ağrıları için.çok ağrıyor

Hayırlı sabahlar arkadaşlar.. Bol bereketli kazançlar..
Merhaba Nihat abicim..
Mustafa da geliyo gecenin bi vakti kimse yokmu.. Ben uyuyom abi o saatte. gerçi Sinan cevabı vermiş zatiii :D

Sinan geçmiş olsun. Ağrıların sebebi fazla bilgisayar başında durmaktan olabilir. ;) veya akşam yattığın yastık. Yüksekse alçat alçaksa yükselt. :)

Ayrıca inanmıyorummmm fotoğrafları görebiliyorummmm. Yasin geçmiş olsun tekarar manzaralar güzell :D

Bende bugün izinliyim garaj dan Konyanın bir ilçesine gidicem denetim için akşam anca dönerim.. Yarın ramazanın ilk günü görüşürüz inşallah ;)

Geri