Combo Garaj ( Combo Araç Sahipleri Buraya )

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SeSSiz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
niyazi abi klima ve araba camı galiba en büyük sebebi.
geçen sene hastaneye gittim bana küçük kırmızı ağrı kesici ve kas gevşetici verdi ağrı kesicinin adını unuttum.hatırlasam olayı çözeceğim ama unuttum:D

resimleri artık görebiliyorsan ne mutlu sana

sinan kardeşim geçmiş olsun abi dediğin gibi kilimaya dikkat etmek gerek birde kapalı yerde çalışıyoruz dışarda terleyince çarpılıyoruz.

Niyazi abim fotoları görmene çok sevindim eklerken niyazi göremeyecek diye çekiniyordum artık huzurla eklerim fotoları:)

selamın aleyküm herkese iyi günler dilerim
sinan abicim geçmiş olsun aman kendine dikkat et abi
niyazi abi sende sonunda resimeri görmeye başlamışsın sevindim :D
resimler beğendiğinizede çok sevindim
nihat abi araba serviste yapılıyordu bugün arayıp öğrenicem ne zaman hazır olcak bakalım

saol nihat abi.

a.s yasin.gençlik işte ateşimiz yüksek klima bile fayda etmiyor bazen.ama sonunda çarpılıyoruz.

abi dikkat et kendine klima iyi olduğu kadar kötü bişeyde

valla yazın sıcaklarda öyle güzel oluyorki alk 2 ay hissetmiyorsun son döneme girince acısı çıkıyor senden.vücut yorgun düştüğü an o ağrılar hemen yakalıyor seni.çok gezdim çok yoruldum bu sene yavaş yavaş hastalıklarda başlar bende artık.

abi klimayı ayaklara veriyorum ben serinlik alttan geliyor o zaman çok çarpma olmuyor tavsiye ederim :)

bana bi kişi daha vurursa bende dövüp hastanelik yapıcam araba cumartesi çıkıyormuşş yahu arkadan vurdular 1 hafta ön tarafa vururlar 1 hafta deli olcam valla

musti bey nerelerdesiniz yahu

yaw arkadaşlar ben hep buradayımda birbinize sadece s.a. hayırlı günler diyorsunuz bende bişey yazmıyorum açıkçası içimden a.s. diyorum okadar. arabayı toparlıyorum yakında on numara çıkıcak az kaldı diyebilirm resimleri yakında gelicek. ön camı yeniledim comingsoon diyorum sadece:)

Geri