Combo Garaj ( Combo Araç Sahipleri Buraya )

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SeSSiz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
valla gelin arabasına yakışır bizim araçlar,
düğünlerde bende binecem kavgası yaşanır düğün ahalisi arasında ama comboda bu sorun yaşanmaz abi 10 kişi gidilir gelin almaya:)

Ben yakından gördüm valla :D

slm forum bugün Antalyaya dönüyorum dönmeden önce carbon-cleanda yaptırdım ben rahatladım canavar gibi oldu alet, 1ay uzak kalacağım internetten iyi bakın foruma da kendinize de şimdiden hayırlı ramazanlar herkese...

anıl garajımızı unutma her zaman bekleriz.

mustafanın arabayı ilk ben gördüm saolsun çay içmeye geldi.
arada uğruyor allah razı olsun

SLM MILLET.BUGUNLERDE PEK YOKUM AMA SIRF COMBOYU DAHA NASIL GELISTIRIRIZ DIYE DUSUNUP ARASTIRMA YAPIYORUM. BENCE KONU BULMA KOMITESİ KURMAKTAN ZIYADE OPEL COMBO -ARGE TEAM :D KURSAK DAHA II OLUR.
COMBOLARIMIZIN EN UST DUZEYDE COMFORLU VE GUVENLI OLMASI ICIN ELIMIZDEN GELENI YAPALIM.
HE BU ARADA COMBONUN SEVDIGIM BI YANIDA BU..
ARABADA YAPACAK SEY COK..
TUTUPDA CADDY IN EN UST MODELINI ALIP SÖM SÖM OTURACAGIMA COMBONUN CITY PLUSINI ALIRIM MODIFIYE YAPARIM :d:d:dHAHAAHA

COMBO ICIN YENI BIR URUN DAHA BULDUM.
YAPTIRMAK ISTEYENLERE TAVSIYE EDERIM. GUZEL BISEY. LAKIN BEN KENDIM DAHA YAPTIRAMADIM.
ONUDA YAPTIRSAM HERHALDE ARABA SENSORLERDEN GECILMEYECEK :d

1-YAGMUR SENSORU. ( YAPTIRMADIM ) TAVSIYE EDEBILIRIM.
2-PARK SENSORU ( YAPTIRDIM TAVSIYE EDERIM )
3- FAR SENSORU ( YAPTIRDIM TAVSIYE EDERIM )
4- ALARM ISTEYEN YAPTIRSIN.
5- HAREKETE DUYARLI KABIN ICI KAMERA. ( ARASTIRMA UZERINDEYIM.)
COMBONUN IC KABININE YERLESTIRILEBILIR.
6- NAVIGASYON CIHAZI ( ARASTIRMA UZERINDEYIM )
7- CD-DVD OYNATICI ( ARASTIRMA UZERINDEYIM )
8- BLOW OFF ( ŞUAN ICIN SESINI DINLEMEKTEYIM.COK HOSUMA GITTI DAHA ARASTIRAMADIM.:d)
http://www.youtube.com/watch?v=HblCEQXQ8Q4

DEVAMI GELECEK...

BURGER KINGIN REKLAMI VAR YAA ATEŞ SENI CAGIRIYOR DIYE, BU SES DE BENI CAGIRIYOR ISTEE :d

hakikatten Ömerrr ne diyim sanaaaa. Arabaya kimse yaklaşamayacak bu sensörlerden :D

Ama param olursa ilk sırada Xenon ve Cruise Control var bende sonra diğerleri inşallah.. ;)

Geri