Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
mustafacım ben gedizlerden aldım aslında çokta pahalı değil arizona paket hariç herşey var normal fiyatı 30450 tl 150 tl yede karter koruması taktırdım 30600 tl normal gibi aslında ama siz daha da ucuza almışsınız
mustafa şimdi baktım da opel de fiyatlara benim aldığım zamanlarda ötv indirimi yoktu ben aldıktan 1 ay sonra çıktı indirim o yüzden şimdi ucuz yoksa bende o fiyatlara alırdım
İyi akşamlar arkadaşlar.. Görüyorumki herkes sahur hazırlıkları için bir tarafa çekilmiş..
İşin gerçeği yukarıda bahsedilen konularda arabanıza birşeyler yapmaya başladığınız zaman bu herhangi bir sensör olabilir, iç dizayn olabilir veya en ufak 3-5 milyonluk ampulu bile değiştirseniz arabaya binmek daha keyifli hale gelebiliyor..
Bu nedenle fırsat ve imkan buldukça elimizde olan mallarımızı (ev,araba,bilgisayar vb.) geliştirmek, yenilemek, güzelleştirmek,, insana onları kullanırken yaşarken ayrrı bir huzur ve keyif veriyor.. Ben bunu sık sık yaşıyorum gerek evimde gerek arabamda gerek bilgisayarımda