Combo Garaj ( Combo Araç Sahipleri Buraya )

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SeSSiz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cityplus spor paket +1.7 var Full +full derken.30 lira çok comboya.

bende öyle dedim ama vardır bi bildiği

Navi aldık herşeyi koymuşlarda hoparlöre bağlanmıyor çok üzüldüm ona

bağlanır yaaaa
bi sebep yok bağlanmaması iöşin

Yok abi ya kablo fln çıkmadı içinden çok heveslendim hafıza kartından dinlerim-izlerim diye ama.Nasıl bağlanabilir ki arabadan inerken yanımıza alıyoruz:)

herkese hayırlı ramazanlar bu güzel anlamlı gün hepimize huzur sağlık neşe bol kazanç getirsin.

bu arada niyazi abiciğim dediklerine imza atmamak imkansız araçlarımıza ufacık bir katkı bile yapsak binerken yıkarken araçla haşır neşir olurken tat veriyor insana.

şimdi s.a hayırlı günler hayırlı işler yazacağım mustafa kızacak sen başka laf bilmiyormusun diye((:
ne yazsam ne yazsam...........hı buldum

naber millet.napıyonuz.dün akşam saat 9 da çıktım şirketten.tem yolunda 307 yanaştı önce yol vermedim.sonra bayağı bir sıkıştırdı orta şerit e geçtim hızımız 120-130 trafik biraz yoğun yoksa 160-170 den aşşağıya düşmem bilirsiniz.adamla matbaacılar sitesine kadar kapıştık.kafa kafaya gittik.geçemedi beni.:eek:

Amin Nihat abicim...Günaydın herkese..Hayırlı Cumalar... Hayırlı Ramazanlarrrrrr

Bizim kedi yine çeviklik yapıp kafa tutmuş millete..:D

aleykümselam Sinan abiciğim hakkında konuşmak hız sınırlarının o anki ruh halimizin ve öz güvenimizin yerinde olmasından dolayı tartışmak yersiz olması kaçınılmaz lakin insan sağlam basmak istiyor yer yüzüne ayak ucu ile çift dingilli adamları bırak gitsinler abi davetiyelerine.

Geri