Combo Garaj ( Combo Araç Sahipleri Buraya )

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SeSSiz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Günaydınnnn hayırlı günler garaj sakinleriiiii

Mutlu aramıza tekrar hoşgeldinnn. :)
Murat abi İşçilik ücreti bende 25 TL abiii sende niye pahalı o kadar ????

Ayrıca arkadaşlar dün Yasin de Murat abide olduğu gibi yan sinyalleri parklara bağlatıp beyaz yaptırıyım dedim ama sanayideki bir elektrikçi muayeneden geçemezsin AĞIR KUSUR sayılıyor dedi. Kafam karıştııı. Ne dersiniz tecrübesi muayeneden geçen var mı??

selamın aleyküm garajımızın güzel sakinleri nasılsınız bakalım

mustafa kendimi ayarlamaya çalışıyorum iftar için bi dünya gideceğim yer var onları kaydırabilirsem gelicem bende

niyazi abi ağır kusur sayılıyor mu bilmiyorum ama istanbulda yan sinyalleri çoğu araç sahipleri parklara bağlatıyor muayeneden de geçiyorlar herhalde :)

ayrıca sinan abi ve murat abi yarın karaköydeyiz dimi :)

bakım olayına gelince dayım geçen hafta arkas ta 15 bin bakımını yaptırdı 400 tl vermiş :) bende haftaya bakıma sokucam arabayı

mustafa sen arabana 17" jant takmıştın galiba arabayı çok yoruyor mu bende jant düşünüyorum ama 16 mı 17 mi taksam diye düşünüyorum

COMBOLARINDA MP3 PLAYERI OLMAYAN, SADECE TRACK DINLEYEBILEN ARKADASLARA NACIZANE TAVSIYEM,
IYI BIR TESISATCIYA GIDIP TEYPLERINI MULTIMEDIA KITE CEVIREBILIRLER.BUNUN MALIYETI SADECE 40 TL BELKIDE DAHA DA AZ.
UYUMLU CEP TELEFONUNUZ ILE ISTERSENIZDE HANDSFREE OLARAK BLUETHOOTLU GORSME YAPABILIR KARSI TARAFIN SESINI HOPORLORLERDEN SIZIN SESINIZIDE KARSI TARAFA TELEFONUNUZDAN ILETEBILIRSINIZ.
ISTER MP3 ISTER MP4 ISTER TRACK.TELEFONUNUZ HANGI FORMATI DESTEKLIYORSA ONA GORE MUZIK DINLEYEBILIRSINIZ.
TRACK KADAR KALITELI SES.HIC FARKI YOK DIYEBILIRIM.

BI KAC RESMINIDE SIZINLE PAYLASMAK ISTERIM.

N95 8GB TELEFONUMA BAGLADIM.
TEYPDEN GELEN JACKI TELEFONUN MIKROFON GIRISINE TAKTIM.
ARADA SADECE BIR ARAPUAR VAR.O DA TEYP ILE TELEFONUNUZ ARASINDAKI ILETISIMI ACIP KAPATIYOR.
1000920n.jpg

BIR DISI JACK VE ARAPURA.
TELEFONUNUZA GIDEN IKI UCU ERKEK JACKA UYUMLU.

1000919.jpg

VE EXTERNAL IN.. HARICI GIRIŞ YANI
1000929.jpg

BU SAYEDE BLUETHOOT KITLI RADYO VE MP3 CALARINIZ OLMUS OLUYOR :D

KESINLIKLE TAVSIYE EDERIM..
HATTA ISTERSENIZ UFAK BI LCD EKRAN TAKIP GORUNTU BILE OYNATABILIRSINIZ.
SIZ ISTEYIN YETER..
COMBODA HERSEY VAR :D

Geri