Combo Garaj ( Combo Araç Sahipleri Buraya )

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SeSSiz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
aleykümselam mutlu ana sayfada senin combonun fotosunu gördüm senin adına sevindim aracın güzel maşallahı var camların oldukça siyah istanbulda olsan sorun yaşayabilirdin.

bu arada niyazi abi evet aynı duygusallık bendede var pazar günleri balıklarımın suyunu birde royalin temziliğini aksatmıyorum ve tabi bu durum bazen evde yinemi gibi başlayan cümleler eşliğinde sitemlere gidiyor:)

ömer senin trac çalarlar için verdiğin öneriyi murat abiye hatırlatalım uyarsa abimize yaptırır trac çalarım yok ama tahmin edebiliyorum 15 şarkı ile kısıtlı olmak zor olsa gerek.

İyiyiz Mustafa hamd olsun senden ne var ne yok foto lar yaklaştı mı? :D

Bende dün bir fiyat sordumm.. Sis Farları için bana yan sanayi 65-TL, orjinal içinde 135-Tl dediler.. Bunun yanında 25-TL ye siyah kapak almam gerekiyomuş..
Yani bana bu sis farının maliyeti YAN Sanayi olursa far 65*2=130-tl kapak 25*2=50-tl 50 de işçilk desek ve başka malzeme ihtiyacı olmazsa (röle, kablo vs) GENEL TOPLAM 230-TL. Hele Orjinal olursa maliyet 370-TL yi buluyor.. Çok para yaw..:eek:
Onun yerine gide Angel+Xenon taktırırım değilmi??

Yasin senin verdiğin fiyatlarda tek far fiyatıydı değilmi? kapak falan dahil değil??

abi benim yazdıklarımı kimse okumuyor sanırım bende sis farları 60 lira depo marka.
ve ayrıca bende ızgaralar var onun hepsini sana 45 sayarım orta ızgarada dahil

abi kapak filan dahil değildi benim sorduğum fiyatta ama orjinal sis takana kadar xenon tak daha iyi abi derim ben sis farlarını yakmaya gerek bile kalmıyor :)

Geri