Combo Garaj ( Combo Araç Sahipleri Buraya )

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SeSSiz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
abi bursada beni yalnız bırakıyorsunuz benim hatam değil her geldiğimde yalnız tek takılıyorum. herkese bursadayım diyorum 2 haftada birde geliyorum ama neyse :)

dostum bizim ufaklık sünet oldu bu aralar yğundum ama okullar açılana kadar müsaitim geldiğinde mutlaka ara siteye giremesem de 05052178362

bende burdan sizlere döşeme konusunda yardımcı olabiilrim biliyorsunuz deri yapmıştık kılıf olduğu halde herkes döşeme sanıyor...

aaa o araba mı biliyorum ya onu valla ben direksiyonu kaplattırıcam ama kimse sağlam değil güzel bişey yaptırıcam hemende 200 lira diyorlar

şu xenon işlerini boya işlerini takacağım ufak parçaları takim blow off için para ayarlıycam blow takıcam arabaya :)

sevgili dostum bunu istanbul da yapan yer varmış..
Hatta cd çaların yanından küçük bir delik açarak aux giriş yapıyorlarmış
aux a tlf yada mp3 çalar taktığında sesi iletiyor jakı çıkardığında fm radyoya dönüyormuş ama ben bunu bursa da yaptıracak bir yer bulamadım...

Bursa da ii bir elektronikçi bilen varsa bana söylerse çok sevinirim....

abi hic ugrasmana gerek yok.
Eminimki bursada bu isi yapan cok iiyi adamlar vardir.
Lakin otarafa delik acip jack girisi yapmalari imkansiz. Adamlar benim gozmunun onunde soktuler cunki.
Arka tarafta iki tane kablo baglayip jack taktilar.
Sen iyi bi tesisatciya gidip derdini anlat bence
yapacaklarina eminim

zaten böle giderse bizim arablar comboluktan çıkacak yeni bir türk versiyon olacak :D COMBOTURK :D

ömercim benim dediğim olayı cd çaların içinden alektronik olarak yapıyorlar lahim falan var yani.. seninkide net ses veriyorsa benim için farketmez ama yapacak yer bulmam lasım..

Geri