Combo Garaj ( Combo Araç Sahipleri Buraya )

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SeSSiz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
mlh.94 abicim isim olursa güzel olur .. hitab etmek daha kolay oluyor.. ;)

abi bendeki angel siyah tabanlı sonar marka ve gerçekten çok şık takıldıktan sonra arabayı yıkattım başka markalarda far içinde buhar yapıyor ama sonarda o sorun olmuyor tavsiye ederim :) ( şu ana kadar sonar marka kullanan herkese sordum sorunsuz diyor herkes )

bülent abi eliftuning den sipariş verebilirsin açıklamaya sadece sonar marka istediğini yazmak yetiyor fiyatıda 350 tl 2 gün içinde elinde oluyor ürün

mustafacım bana kalırsa bende boyama taraftarıyım youtube da videosunu izledim nasıl yapıldığını... ama kattıktan sonra buğu olayı falan varmış, iyi silikonlamak lasımmış falan filan burda da değilsin ki yada bende gelemiyorum istanbula yaptıralım ...

boya olursa çirkin durmaz mı?? siyahın tonunu falan ayarlamak zor olmazmı?

mustafacım bana kalırsa bende boyama taraftarıyım youtube da videosunu izledim nasıl yapıldığını... ama kattıktan sonra buğu olayı falan varmış, iyi silikonlamak lasımmış falan filan burda da değilsin ki yada bende gelemiyorum istanbula yaptıralım ...

abi bursada beni yalnız bırakıyorsunuz benim hatam değil her geldiğimde yalnız tek takılıyorum. herkese bursadayım diyorum 2 haftada birde geliyorum ama neyse :)

bende burdan sizlere döşeme konusunda yardımcı olabiilrim biliyorsunuz deri yapmıştık kılıf olduğu halde herkes döşeme sanıyor...

Geri