Combo Garaj ( Combo Araç Sahipleri Buraya )

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SeSSiz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sinan seninde 30.a iki basamağın kalmış bizden sayılırsın:) biz orta yaşlılar artık günde 10 saat uyumalıyız ki kendimize gelelim.

Abi yapma bu 28. yaşım hep bu yüzden sıkıntılı geçti beyaz saçlarıda gördüm ya kafamda dengemi kaybettim.
30 olursam ben mahvoldum gitti.

vayyy be sonunda sinanda yaşlandı diyecekler.ne kötü .

ben ve yaşlılık.:cry:

hayatımızın gerçeği Sinan.. yaşlılıkta güzeldir o gözle bakmak lazımmm. Beyaz saçları led şerit gibi gör kendinde o bakış açısı ile bak olaya :) (biraz saçmaladım :D)

abı yapmayın ya
günde 6 saat yeterde artar bıle
bu gece 5 ti yattıgımda, 8,30 da da işe gittim.
kendınızı uykuya cok kaptırmayın arkadaslarr
uyku zeval getirir..

doğru sölüyosun Ömer din alimleri öyle diyor öyle de yaparlarmış ... az uyur, az yer, öz konuşur ve özelikle geceleri bol ibadet ederlermiş.. ;)

Herkeze selamlar. Bir sorum olacaktı elimde JBL GTO-607C 16 210Watt mit takımı var arka kolonların yerine taksam uyarmı bunu merak ediyorum. Link:
http://www.gittigidiyor.com/item_images/984/9844955_0.jpg
http://image5.sahibinden.com/photos/48/37/32/big_15483732u8f.jpg
serhat kardeşim aynı şey benim başımdan geçti daha bir ay önce..
önler 16 cm arkalar 13 cm oluyor yani yerlerinin çapı okadar.
tesisatçıya dedim arkaları da genişletelim 16 cm yapalım dedim ..
kasanın kesilmesi lasım dedi - arkadakiler üstte plastik bi aparatın içinde ama altı karoserin içine doğru oyuk- bunun yerine şöyle yapalım dedi önlere 16 cm komponent arkalara 13 cm ama bir üst sınıf komponent takalım dedi aynı sesi alırz dedi netekim de dediği gibi oldu tiwıtırları da o beyaz plastiğin üstüne sabitledik ..
anfiyi arka tak yatar koltuğun arkasına sabitledik, bide tüp bas var tabii..

sana da iyi bir fikir olur...sevgiyle

serhat kardeşim aynı şey benim başımdan geçti daha bir ay önce..
önler 16 cm arkalar 13 cm oluyor yani yerlerinin çapı okadar.
tesisatçıya dedim arkaları da genişletelim 16 cm yapalım dedim ..
kasanın kesilmesi lasım dedi - arkadakiler üstte plastik bi aparatın içinde ama altı karoserin içine doğru oyuk- bunun yerine şöyle yapalım dedi önlere 16 cm komponent arkalara 13 cm ama bir üst sınıf komponent takalım dedi aynı sesi alırz dedi netekim de dediği gibi oldu tiwıtırları da o beyaz plastiğin üstüne sabitledik ..
anfiyi arka tak yatar koltuğun arkasına sabitledik, bide tüp bas var tabii..

sana da iyi bir fikir olur...sevgiyle

bülent abi sana katılıyorum benim midlerde 16 cm olanlar 50 rms 13 cm olanlar 65 rms ses değerleri eşit oluyor farklılık yok yani anfiyide en rahat arka koltuğa monte edebilirsin sağlam bide bass olunca keyfine bakıcan

bülent abi bu arada sana da sormadan yapamıycam tesisatı kendi teybinin üstünden mi yoksa başka teyp üzerinden mi yaptın

Geri