yaw sizleri okudukça iştahım kabarıyor gerçi çokça telafuz edilenleri anlamasamda zamanı gelince bizde uygularız diye göçebe düşüncelerime not alıyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
allah kabul etsın arkd cumanızı
Allah (cc) razı olsun Ömer cümlemizin kabul olur inşallah.. Bugün hutbe konusu islamın şartlarından biri olan ZEKAT idi.. aman arkadaşlar yakınlarımızdan başlayarak ihmal etmeyelim ihtiyacı olanları..
Gücümüz yettiği kadar verelim zekatımızı fitremizi sadakamızı emin olun 1 e 100 geri dönüyor.. Şimdiden yaptığınız yardımları Allah (cc) kabul etsin...
Allah (cc) razı olsun Ömer cümlemizin kabul olur inşallah.. Bugün hutbe konusu islamın şartlarından biri olan ZEKAT idi.. aman arkadaşlar yakınlarımızdan başlayarak ihmal etmeyelim ihtiyacı olanları..
Gücümüz yettiği kadar verelim zekatımızı fitremizi sadakamızı emin olun 1 e 100 geri dönüyor.. Şimdiden yaptığınız yardımları Allah (cc) kabul etsin...
bülent abi sana katılıyorum benim midlerde 16 cm olanlar 50 rms 13 cm olanlar 65 rms ses değerleri eşit oluyor farklılık yok yani anfiyide en rahat arka koltuğa monte edebilirsin sağlam bide bass olunca keyfine bakıcan
bülent abi bu arada sana da sormadan yapamıycam tesisatı kendi teybinin üstünden mi yoksa başka teyp üzerinden mi yaptın
allah kabul etsın arkd cumanızı
saol seninde.
şimdik bişey soracağım.
benim cd30mp3 çalar da radyo dinlerken açtıktan 5-10 saniye sonra ses boğuuyor.kapatıp açıyorum düzeliyor.ama sonra gene bozuluyor.
neden acep?
saol seninde.
şimdik bişey soracağım.
benim cd30mp3 çalar da radyo dinlerken açtıktan 5-10 saniye sonra ses boğuuyor.kapatıp açıyorum düzeliyor.ama sonra gene bozuluyor.
neden acep?