Combo Garaj ( Combo Araç Sahipleri Buraya )

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SeSSiz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yaw sizleri okudukça iştahım kabarıyor gerçi çokça telafuz edilenleri anlamasamda zamanı gelince bizde uygularız diye göçebe düşüncelerime not alıyorum:)

allah kabul etsın arkd cumanızı

Allah (cc) razı olsun Ömer cümlemizin kabul olur inşallah.. Bugün hutbe konusu islamın şartlarından biri olan ZEKAT idi.. aman arkadaşlar yakınlarımızdan başlayarak ihmal etmeyelim ihtiyacı olanları..
Gücümüz yettiği kadar verelim zekatımızı fitremizi sadakamızı emin olun 1 e 100 geri dönüyor.. Şimdiden yaptığınız yardımları Allah (cc) kabul etsin...

nihat abi ilerleyen zamanlarda sende yaparsın abi belki bizden güzel bile yaparsın royalini

Allah (cc) razı olsun Ömer cümlemizin kabul olur inşallah.. Bugün hutbe konusu islamın şartlarından biri olan ZEKAT idi.. aman arkadaşlar yakınlarımızdan başlayarak ihmal etmeyelim ihtiyacı olanları..
Gücümüz yettiği kadar verelim zekatımızı fitremizi sadakamızı emin olun 1 e 100 geri dönüyor.. Şimdiden yaptığınız yardımları Allah (cc) kabul etsin...

amin abi

Allah Allah, bizim hocada aynı şeyleri anlattı:eek:
demekki ali bardakçı oğlu hepsine mesaj atıyor hutbede bunları anlatın diye

bülent abi sana katılıyorum benim midlerde 16 cm olanlar 50 rms 13 cm olanlar 65 rms ses değerleri eşit oluyor farklılık yok yani anfiyide en rahat arka koltuğa monte edebilirsin sağlam bide bass olunca keyfine bakıcan

bülent abi bu arada sana da sormadan yapamıycam tesisatı kendi teybinin üstünden mi yoksa başka teyp üzerinden mi yaptın

şu an üstündeki cihazı kullanıyorum ilerde belki bişeyler düşünebilirim ama indash denilen zımbırtılar çok pahalı kardeşim ben memurum yaaa...

nihatcıım resimde aracın rengi çok hoş çıkmış ne zamandır söölicam denk getiremiyorum... siyaha daha yakın görünüyo ondan mıdır nedir çok güzel maşşşallah...:D

saol seninde.

şimdik bişey soracağım.
benim cd30mp3 çalar da radyo dinlerken açtıktan 5-10 saniye sonra ses boğuuyor.kapatıp açıyorum düzeliyor.ama sonra gene bozuluyor.
neden acep?:confused:

bizimkiler mp3 lü deil o yüzden bilemicem ..
sen başka araçtan mı taktın? bildiğim kadarıyla yeni kasa corsalarda var cd30mp3 modeli...

saol seninde.

şimdik bişey soracağım.
benim cd30mp3 çalar da radyo dinlerken açtıktan 5-10 saniye sonra ses boğuuyor.kapatıp açıyorum düzeliyor.ama sonra gene bozuluyor.
neden acep?:confused:

sınancım mp3 calarının krıstalı ıle ılgılı olabılır
ama orjınal cd kullanmıyorsan o da yapabılır.
doldurma yapıyorsan kalıtelı cd ye doldur derım. benım aractada her cd okunmuyor.bazen doldurdugum cd lerı okumuyo:D
servıse sordum cd nın kalıtesı ıle alakalı dedıler.

Geri