Combo Garaj ( Combo Araç Sahipleri Buraya )

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SeSSiz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Acep hangi imam hatip orası Osman..:confused: Sille kavşağında oto pazarı kurulan yerin karşısındaki Anadolu İmam hatipse eskisinden daha iyi fiziki olarak.. Şimdi çevresi dahada güzelleşti oranın.. Yanında Kipa AVM yapıldı.. Kipanın yanına Koçtaş yapıldı.. Karşısında Konya Dedeman otel var.. :)

http://www.dedeman.com/konya_TR.aspx

doğru tam orası. çevre yolunun kenarında. sille yoluna yakın asfalt şantiyesi vardı okulun yakınında.

Osman o asfalt şantiyesinin olduğu alanda şimdi KİPA AVM ve KOÇTAŞ var.. Tam karşılarında da DEDEMAN.. Sizin okuln yanındaki cami bitti (okulla bitişik olan) ve gayet güzel oldu ;)

Osman o asfalt şantiyesinin olduğu alanda şimdi KİPA AVM ve KOÇTAŞ var.. Tam karşılarında da DEDEMAN.. Sizin okuln yanındaki cami bitti (okulla bitişik olan) ve gayet güzel oldu ;)

maşallah çok gelişmiş güzel olmuştur o zaman Allah izin verirse yaz tatilinde Konyaya gitmek, görmek istiyorum. Hem akrabaları ziyaret hemde okulu.
Konya çok gelişti değişti. Hacıveyiszadenin belediyenin ordaki alt geçit filan harika olmuştu. 2002 de mezun oldum ben, o zamanlar daha farklıydı.

20 çuval attım bagaja ramazan paketi diz çöktü gibi durdu ama maşallah.
Bu arada egsozdaki kara dumandan bagaj kapağı is tutuyor pastalayınca çıkıyor ama.
Azıcık ucundan kestirmeyi düşünüyorum yoksa yere doğru 45 derece mi kestirsem?

maşallah çok gelişmiş güzel olmuştur o zaman Allah izin verirse yaz tatilinde Konyaya gitmek, görmek istiyorum. Hem akrabaları ziyaret hemde okulu.
Konya çok gelişti değişti. Hacıveyiszadenin belediyenin ordaki alt geçit filan harika olmuştu. 2002 de mezun oldum ben, o zamanlar daha farklıydı.

2002 yılından bu yana değişen çok şey var...

Kısmet olurda Konya ya gelirsen mutlaka beklerim görüşelim tanışalım Osman :)

s.a hayırlı günler hayırlı işler.
cumartesi günü ani bir kararla yola çıktık ve edirne selimiye camii ne gittik.nasıl oldu bilmiyorum ama birden aklıma geld, saat 14:00 de yola çıktık ve 2 saat sonra cami nin önüne geldik.muhteşem bir yapıt.
yapan,yaptıran,emeği geçen ve bu genlere gelmesini sağlayan her kesten Allah c.c razı olsın işte resimer. cep telefonuyla ancak bu kadar etkili resim çeke bildim kusura bakmayın

Ekli dosyalar

• SP_A0082.webp
    SP_A0082.webp
    27.2 KB · Görüntüleme: 9
  • SP_A0083.webp
    SP_A0083.webp
    29.4 KB · Görüntüleme: 7
  • SP_A0085.webp
    SP_A0085.webp
    32.3 KB · Görüntüleme: 7
  • SP_A0086.webp
    SP_A0086.webp
    31 KB · Görüntüleme: 8
  • SP_A0087.webp
    SP_A0087.webp
    52.7 KB · Görüntüleme: 7
devamı

Ekli dosyalar

• SP_A0089.webp
    SP_A0089.webp
    44.2 KB · Görüntüleme: 8
  • SP_A0091.webp
    SP_A0091.webp
    60.3 KB · Görüntüleme: 9
  • SP_A0092.webp
    SP_A0092.webp
    62.6 KB · Görüntüleme: 8
  • SP_A0095.webp
    SP_A0095.webp
    11.4 KB · Görüntüleme: 8
  • SP_A0097.webp
    SP_A0097.webp
    41.2 KB · Görüntüleme: 9
herkese hayırlı sabahlar sinan allah kabul etsin dularınızı inş birgün bende giderim ailece görürüz oraları.

Geri