Combo Garaj ( Combo Araç Sahipleri Buraya )

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SeSSiz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Maşallah.

abi gezip görmek gibisi yok .camiler,tarihi yerler internetten,kitaptan okumakla olmuyormuş.ramazandan sonra gene bir çanakkale yaparım gibi geliyor.hiç bıkmıyorum üşenmiyorum oraya giderken.

ama işin üzücü yanı bu değerlere sahip illerdeki vatandaşlar aynı değeri özeni göstermiyorlar gibime geliyor.edirne de seyyar satıcı ve dilenciden fenalık geldi.saygısızlar,küfürbazlar.

Aracın bakımı yapıldı

Araç yağ gibi akıyor yolda

COMBO'mu daha çok sevmeye başladım

Benim araç tekrar bakıma girecek galiba

140km hıza geldikten sonra araba sarsılıyor.
acaba balans ayarımı yapılacak .basıyorum 160 fana ama içindekiler korkuyor çok sarsıntı yapıyor.titriyor resmen.en uyuz olduğum şeydir buda.

Rot-Balans'tır

Ben de rot-Balans yaptıracağım
Benim de 120'ye gelince yapıyor
Hatta direksiyon sağa kayıyor, zor tutuyorum

selamın aleyküm sinan abi paylaşımların için teşekkürler gerçekten çok güzel bende gitmek istiyorum oralara ama bi türlü nasip olmadı inşallah yakın zamanda giderim bende

sinan abi ve murat abi arabanın balanslarını ve rotlarını kesin yaptırın kurtulursunuz ben trabzondan gelirken ayn ı sarsıntı sorununu yaşadım ve hız yapamıyordum geçen hafta maslak sanayide balansları ve rotları yaptırdım şimdi yola yapışıyor bırakmıyor

yarın da nasipse 15000 bakımını yaptırcam o zaman süper olucak :)

saol yasin teşekkürler.
bu arada rot balans ayarının bize maliyeti nedir acaba.
yakın zamanda yaptıran arkadaşlar bilgi verirse sevinirim.
malum kriz var bayram üstü:D

rot 40 tl balans 40 tl ama her yerde değişiyor fiyatlar tabi ben 20 tl ye yaptırdım rot balansı :)

Geri