sağol Yasinim incelerim biraz ara vereceğim moralim çok bozuldu.bildiğin gibi değil.biraz sakinleşip sonra bakmaya devam edeceğim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
candan üstadım moralini bozma be abiciğim valla sen gibi bende aylarca jant peşinde koştum sinan şahidim ona baktım buna baktım derken sinanların sokağında buldum jantları combolarımızın nasibi nerdeyse çıkar abiciğim acele etme.
yasin valla abiciğim müzik eklede nerde eklersen ekle bizim cd çalarımız yok biliyorsun burda bari dinleyelim
candan üstadım moralini bozma be abiciğim valla sen gibi bende aylarca jant peşinde koştum sinan şahidim ona baktım buna baktım derken sinanların sokağında buldum jantları combolarımızın nasibi nerdeyse çıkar abiciğim acele etme.
yasin valla abiciğim müzik eklede nerde eklersen ekle bizim cd çalarımız yok biliyorsun burda bari dinleyelim
Niyazi
İftar sofrasında Sinan'la hep kulaklarını çınlattık
Masaya etli ekmek geldi
Tadına baktım ama Konya'daki gibi olmuyor
Sinan, senin Konya'daki iftar organizasyonundaki masadaki halini anlattı durdu sürekli