Combo Garaj ( Combo Araç Sahipleri Buraya )

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SeSSiz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Aleykümselam Candan ve Sinan.. :)

Bugün Kadir Gecesi.. Öncelikle yüce Allah (cc) dan tüm garaj sakinlerine bu mübarek kadir gecesinin hayırlı olmasını diliyorum..

Bu mübarek geceyi en iyi şekilde değerlendirmek gerekir.. Gerçi peygamberimiz (sav) kadir gecesini ramazanın son 10 günü tekli günlerde arayın buyurmuştur. Bu fırsat tekrar elimize geçermi bilinmez.. Geçen yıl kadir gecesi görüpte bu yıl göremeyen bir sürü insan var.. Elimizden geleni yapalım inşallah(namaz,kur'an, dua)..

Pegamberimiz Hz.Muhammed (sav) bu tür gecelerde okunacak en kısa ve güzel dua şudur buyurmuşş.. Allahım sen affedensin, affetmeyi seversin, beni de affet.. Amin

Yüce rabbim bu gece yapacağınız tüm hayırlı dualarınız kabul eder inşallah..

çok dogru dıyorsun nıyazı abı,
Kadır gecesı tum ıslam alemıne hayırlar getirsin.

selamın aleyküm garajımızın güzel insanları herkes inşallah iyidir
kadir gecesi tüm islam alemi için hayırlara vesile olur inşallah
mustafa fuarda işlerin çok yoğun galiba uğrayamıyorsun da Allah yardımcın olsun kardeşim Allah kolaylık versin

tüm garaj aleminin kadir gecesinin mübarek ve hayırlara vesile olmasını yüce allahdan niyaz ederim. inşallah bu gece hepimiz için faydalı olur.Allah hepimizi peygamberimizin şefaatine nail olan kullarından eylesin.

Yasin kolçak çok güzel ve dekoratif.. Birde araç için uygun orgjinal olması güzel :) Ama fiyat yüksek gibi geldi bana.. İmkanı olan alsın bence altta nasıl montaj yapılacağıda anlatılmış ;) Kısmet olursa Kasım ayında ilk işim hız sabitleyici. saha sonra önceliklerime göre gerisi gelecek inşallah :)

Geri