Combo Garaj ( Combo Araç Sahipleri Buraya )

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SeSSiz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
my.php
 
Slm arkadaslar nasılsınız ben izmirden katılıyorum aranıza 2006 model combom var ufakktan modifiye basladım en yakın zamanda fotolarını koyucam basara bilirsem tabi koymayı:)
 
Günaydın garaj sakinleri gün ayaz ve yağmurlu garajımız sıcak ve paylaşımcı olsun işlerimiz bol bereketli bünyemize sağlık afiyet araçlarımıza tertemiz bir gün diliyorum.
 
günaydın arkadaşlar.hayırlı günler.hayırlı işler.moralim çok bozuk
dün haseki hastanesine anne annem'i ziyarete gittim hemen yanındaki caddeye arabayı park ettim değnekçi geldi para istedi. 5tl bozuk yok diye 50tl verdim.abi bozdurup geleyim dedi gidiş o gidiş.çok bekledim saat 13de geldim 14:30da artık dayanamadım gittim.çok kızdım çok küfür ettim .dalga geçerler diye yanımdakilere çaktırmadım.
 
Sinan arkadaşım geçmiş olsun sabah geç gelmenden garaja sezinlemiştim olumsuz birşeylerin olduğu.

malasef şehrimiz büyüdükçe harama yönelen insan sayısı artıyor haram olsun demekten başka söz kalmıyor ama yinede inadına üstüne düşmek gerek oranın o bögenin sorumlusu vardır en azından bir konuşsan bu adamların kesinlikle fotoğrafları vardır ordan bakıp tanıyabilirsin durumu şikayet edersen hem paranı geri almış olursun hemde haramda gözü olan bir insana ceza kesilmiş olur.
 
Geçen hafta sonu gittiğimde aynı kişi aracıma yer bulmuştu.etraftakilere sordum tanımıyorlar sadece hafta son geliyormuş.pazar günü gene gidip bakacağım.çok kızıyorum böyle birşey olduğunda.başım ağrıyor .para için üzülüyorsam şerefsizim.nasıl olduda biz böyle durumlara düştükbizi bukadar bozan şey ne?ona cevap bulamıyorum.
 
Geri
Üst