CoMMoDoRe. . .

hem ihtiyar delikanlı hemde sarı şeker, yakışır

Arkadan itişli olmasımı desem rengimi desem, duruşu mu desem...
hepsi harika bence
Allah kaza bela vermesin..

eski otomobillerle uğraşan herkese büyük saygım var.. Gerçekten bu yaşına kadar böyle diri tutabildiğiniz için tebrik ederim sizleri.. Allah kaza bela vermesin..

dragon' Alıntı:
eski otomobillerle uğraşan herkese büyük saygım var.. Gerçekten bu yaşına kadar böyle diri tutabildiğiniz için tebrik ederim sizleri.. Allah kaza bela vermesin..

+1500

dragon' Alıntı:

elimizden geldiği kadarıyla ayakta tutmaya çalışıyoruz... askerden sonra daha çok zaman harcamaya çalışacaz... resimleri buradan takip edebilirsiniz. . .

maşallahh heriff gibi duruyorr çok yakıyormu bilmiyorum ama giittiğinden eminimmm sana kolay gelsin HAKKINI VER BU ARABANIN tamam mı?

elimizden geldikçe hakkını vermeye çalışıyoruz. km'de en az 400 yakıyor... hızı sevmesemde arada bir 160-190 zorluyorum biraz motor uyumasın diye :) babamın opeti olsaydı inan hakkını sonuna kadar verirdim :)

ayda bir defa ver hakkını işteeee maşallah kazasız belasız sür tekrar bir çok genç arabaya taş çıkartır benim corsama hariç:) :D

yeni kasasını bilmiyorum ama 2003 e kadar omega arkadan itişli
anlıycaan bende arkadan itişli opelleri daha çok seviyorum.
commodore mütiş . maşallah diyorum.

Geri