conta mı yandı???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ahmet28
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
.

bence conta gitmiş arkadaşım..... benim öncelerde dogan da olmuştu.. başlarda..araba durmadan su eksiltiyordu ..kış geldi ..düzgün çalışmıyor...hiç çalışmıyor derken ... .. köpek gibi sürüyoduk arabayı.. bi araca baglayıp..kamyon aküsü bağladık yine çalışmadı:) eziyet bi eziyet...

en son contayı degiştirdik ..hepsi düzeldi...

arkadaşlar sorun çozüldü en sonunda servise gittim conta testi yapıldı kaçak kontrolü yapıldı her hangi bir arıza bulunamadı sorunun ne olduğunu söyleyeyim arkadaşlarda yararlansın antifiriz değiştiginde usta suyu fazla koymus opelin su seviyesi bidonun tam ortasındaki dikişli yermiş bizim usta suyu colt cokunun ustune neredeyse ağzına kadar doldurmustu motor ısınınca hararet biraz artınca motor suyun fazlalığını atıyormus normal seviyeye kadar bende eksiltti diye gittikçe hep fazlasını dolduruyormus eksilen su fazlalık suymuş arkadaşlar kapaktaki sarılık ve eksozdajki su kısa mesafeli kullanımlarda benzin ve tüpten veya yağın kalitesizliğinden kaynaklanabiliyormuş duyrulur

bu arada park yaparken direksiyonu kırdığımda tak tak diye bi ses geliyodu onuda soyledim bakmışlar bi parça yerinden çıkmış onu takmışlar yerine artık ses yok ve asıl bomba tüm bunlardan herhangi bir ücret talep etmediler

Ahmet bey geçmiş olsun,
lakin önceden yazdığım gibi o balçıkları temizletin,kartere giden hortumu üst kapağa giren hortumları boğaza giden hortumları o balçıktan temizletin yağ işlevsiz hale gelirse asıl sorununuz orda başlar

Geri