corsa 1.2 easytronic hakkında yorum ve eleştrileriniz. lütfen

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mnurlu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mnurlu

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
16 May 2009
Mesajlar
21
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Siteyi ziyaret et
...
 
Son düzenleme:
mnurlu oncelıle hayırlı olsun opel atakoy dogru bır tercıh ben de 2 aracımıda ordan aldım servısımde opel atakoy cddı bır fırma. aracınıza gelınce arac guzel tekrar gule gule kullanın ama easytronık yerıne manuel vıtes alsaydınız keske dıyorum cunku yenı araba sıparısını verdım haftaya cumartesı aracımı teslım etcekler. !!!ama takasa vercegım arac astra 1.6 easytronık aractı ve 30.000km baskı balata dedıler yolda kalmalar cok yasadım easytronık cok nazık bır sıstem umarım yasadıklarım sızın basınıza gelmez tabı memnun olnalar ve sorun yasamayanlar da var cok az da olsaaaa .... nacızane fıkrım cok kıbar kullanın ve aralarda servıse gıdıp aracınızı programlattırın bu gercekten cok onemlı ,hayırlı olsun tekrar.
 
1.2 corsa c var twinport bence iyi çekişi felan çekmezse çek 1 e easyronic hemde genelde manuelde kullanın daha iyi olcaktır
 
....
 
Son düzenleme:
yokus yukarı durdugunuzda aracda geri kaçma var ama öle cok aşırı bi derecede degil biraz seri olursanız cok az bi geri kaçma oluyor

kendi şahsi görüşüm ve begenmedigim yanı ise vites geçişleri cok belirgin manuel olsa daha az hissedersiniz gecisleri çekişi yönünden bi korkunuz olmasın vasat seviyede bi çekiş gücüne sahip değil

hayırlı ugurlu olsun kazasız belasız kullanmanız dilegiyle...
 
öncelikle hayırlı olsun.
yine klasik easytronic kötüdür grubu toplanmış konuya:)
arka camların elektrikli veya manuel olmasının neden bu kadar büyük sorun olduğunu anlayabilmiş değilim.ne kadar süreyle arkada birileri oturacak ve o oturanlar arka camı düğmeyle açsa ne olur elle çevirerek açsa ne dğişir???
Easytonic nazik bi sistem değildir.Yolda falan da kalmaz korkmayın.Sistemi kabaca bilmek lazım.Normal manuel araçlardaki vites kutusu.Sadece debriyaja sizin yerinize basan bir sistem var.Vites kolunu manuele alıp arka arkaya 2-3 komut verirseniz ve daha sistem birini yerine getirmeden diğerlerini yapmaya çalışırsanız orta vadede arıza kaçınlımaz olacaktır.
Her seri üretim ürünün hata payı vardır unutmayın.Amanormal çalılşan sistemi hataya zorlamanın anlamı da yok.Vitesi A konumuna alın ve sürün.Kolu unutun.
Araç tam olarak durmadan vitesi A veya R konumuna almayın.
Aldığınız araç extra paketlere sahip değilse hillholder yoktur.Tam otomatik vites kutularında buna gerek yok ama easytronicte eğer kullanıcı acemi bir sürücüyse olması çok faydalı.Yine de kısa sürede aracın yokuş yukarı kalkış tepkilerine alışırsınız zaten.
8o hp motor o kasa için yeterli.Çok fazla birşey beklemeyin.Zaten şehiriçinde güçlü değil kullanımı kolay bir araç istiyor insan.Şehirdışına çıkınca da çok problem görmedim.Otobanda 190 km ye ulaşabiliyor.ara hızlanmalar düşük motor hacmi yüzünden biraz cansız.
Yakıt tüketimi şehiriçi trafikte klima açık olarak 8 litre ortalama.
Şehirdışına çıkınca bu rakam 6,5 gibi oluyor.
 
Geri
Üst