Corsa 1.2 Essentia Easytronic aldım pişmanım :(

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Tug'ba
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
aslında ne yüksek ne de az bir rakam.malesef benzin litre fiyatı pahalı.
düz vitese göre belki 1 litre fazla yakar aracın.Ama sol ayak ve sağ elin daima boştadır:D
Özellikle İstanbul trafiğinde sol ayak kasılması yaşayan arkadaşları düşününce bu fazlalık çok da sorun olmamalı.

Araba ile drag yarışlarına katılmayacaksanız, Kırmızı ışıkta herkezden önce fıryayayım. Dur şu öndeki sinirimi bozdu 2 makas atayım demiyorsanız. Şimdiden sıkıntı yapmayın aynı araç ablamda var. Sakin kullanımda çok memnun.

Bundan 2 yıl önce ben de 1.2 corsa aldım herkes bir şeyler söyledi ben de tedirgindim ama araca bindiğimde opel hepsini yalancı çıkardı, kim diyor çekmiyor diye gelsin kendi aracıyla test edelim. Çok memnun kalacaksın, sadece vergiyi öderken çok çekmiyor, bir de rüzgarlık film cam taktır tadından yenmez, güle güle kullan...

aracınız hayırlı olsun aracınıdan beklentileriniz önemli tabii ki
belirtmiş olduğunuz gibi işten evden işe gideceğiniz için bu araç biçilmiş kaftan ben 2005 yılından beri eski nesil easytronic vites kullanıyorum şimdiye kadar hiç sorun yaşamadım ama bu vitesin tam otomatik gibi olmasını beklemeyin

ben şimdiye kadar hep manuel konumda kullandım böylelikle daha rahat kullandım otomatik konumundayken vites seçimlerinde bocalıyabiliyor bunu en çok da yokuşlar da yapıyorr ama manuel olarak kullanırsanız bu tip bir sıkıntınız olmuyor

tekrar aracınız hayırlı olsunn kesinlikle aracınızdan soğumayın opel kendiisini size sevdirecektirrr

bu arada sizi ve aracınızı da CoRsA TEAM e bekleriz

sizin için iyi araba bence.kim kafanızı bulandırıyosa onunla araba muhabbeti yapmayın.zaten kimsenin bu araba konusunda iyi araba almışsın falan dediğini görmedim.millet muhakkak kötüleyecek bişey bulur.hayırlı olsun iyizitıronik arabanız :)

Bu tür küçük hacimli araçlar için unutulmaması gereken tek şey, aracın gücü ve bizim beklentilerimizin arasındaki mantıklı orandır. Ben devamlı sol şeritte gideceğim, kırmızıda ilk kalkanlardan olacağım derseniz hem araç umduğunuzdan fazla yakar, hem mekanik aksamlar daha çabuk yıpranır hem de siz üzülürsünüz. Ama aracımın gücü bu kadar, elinden gelen de bu derseniz hiç bir olumsuzluk yaşamadan yıllarca soruncuzca binersiniz. Yani argo bir tabirle "Ne kadar köfte o kadar ekmek"

yorumlarınız içimi rahatlattı gerçekten,
hepinize teşekkür ederim,
az önce galeriden telefon geldi, aracım hazırmış
akşam ilk tecrübelerimi paylaşırım sizlerle

Güzel seçim hayırlı olsun aracınız. Ancak 100km/8lt çok değil mi ? Benim aracım 1.6 100km/8.3lt ortalaması..

hayirli olsun güle güle kullanin neticede 1.2 aractan cok fazla bir performans beklenemez ama yeterli oldugunu düsünüyorum daha arabaya bile binmeden kullanip keyfine varmadan arabadan sogumaniza gerek yok ..iyi etmissiniz tekrar güle güle kullanmalar..

Geri