Corsa 1.2 Essentia Easytronic aldım pişmanım :(

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Tug'ba
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hiç kafanızı takmayın, sizin için bu araç yeterli olacaktır. Hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın.

Sakin kullanımda idealdir arac agresif davranırsanız oda sizi üzer kazasız belasız güle güle kullanın

Hiç Takmayın Tuğba Hanım Gerçek Şuki Benımde 1.4 Astra Classic III Aracımı Alırken Çekmez Vs Vs Gibi Görüşler Vardı Aldım Evet Yokuş Çıkarken Bazen Hissetiriyor Ama Ben Aracımı Sevdikten Sonra Gerisi Vız Gelir :)

tekrardan merhaba,
hepinize teker teker teşekkür ederim, çok sağolun... beni aydınlattınız, kulaktan dolma bilgilere kanmamamı sağladınız.

Bugün nihayetinde kavuştum arabama,
ve ilk izlenimim gerçekten beklediğimden yada şöyle söyliyeyim tahminimden çok daha iyi oldu...

1- araç hareket ettikten 1 dk. sonra bi sarsıyor sonra sanki birşeyler yerine oturuyor gibime geldi.
2 - manuel kullanımda kalkışlarda çok daha seri ( otomatiğe göre tabi)
3- yokuşlarda durmak gerekiyorsa muhakkak manuele geçmek gerekiyormuş :(
4- sanırım ben arabama gerçekten aşık oldum :))))))

şimdilik benden bu kadar,
zamanla sizlere danışacağım birçok şey olacak... beni bilgilerinizden mahrum etmeyin..

Sevgiler,
Tuğba.

tekrardan merhaba,
hepinize teker teker teşekkür ederim, çok sağolun... beni aydınlattınız, kulaktan dolma bilgilere kanmamamı sağladınız.

Bugün nihayetinde kavuştum arabama,
ve ilk izlenimim gerçekten beklediğimden yada şöyle söyliyeyim tahminimden çok daha iyi oldu...

1- araç hareket ettikten 1 dk. sonra bi sarsıyor sonra sanki birşeyler yerine oturuyor gibime geldi.
2 - manuel kullanımda kalkışlarda çok daha seri ( otomatiğe göre tabi)
3- yokuşlarda durmak gerekiyorsa muhakkak manuele geçmek gerekiyormuş :(
4- sanırım ben arabama gerçekten aşık oldum :))))))

şimdilik benden bu kadar,
zamanla sizlere danışacağım birçok şey olacak... beni bilgilerinizden mahrum etmeyin..

Sevgiler,
Tuğba.

Evet Artık Sizde Opelin Rüzgarına Kapıldınız Darısı Teredütte Kalanların Başına :))

bende özellikle egzantrik kırması falan yaşandığını duymustum. tabi 1,2lt yi 2,5 v6 sanan arkadaslar yapıyor genelde bunu :kop:

hava filtresi ile 1,2 corsa çok iyi ses veriyor bu arada. kullanmayan bilemez kesinlikle ;)

egzantirik kırma olayı üretim hatasından dolayıydı.Genel birşey olduğunu sanmıyorum.

Rampa da 1.2 araçta sorun yaşamazsın diyenlere inanmayın mümkün olduğunca dik rampalara aracı vurmayın, hele de acemiyseniz zorlanırsınız. Dik yollarda 2. vitesden 1. vitese hemen düşmez bazen duracak kadar yavaşladıktan sonra vites düşer beklemeyin ve hemen manuele alın.

Tem, E-5 gibi yollarda da örneğin 1. köprü çıkışı Mecidiyeköy'e gelmeden hafif rampalarda 4 kişi varsa araç çekişten düşer, sağ ve orta şeritten ayrılmayın.

İstanbul gibi rampanın bol olduğu şehirlerde biraz da acemiyseniz ufak motorlu araç alınmazmış, ben bu sene öğrendim bunu.

Hayırlı olsun.

Bir kere Aracın görünüşü 10 numara.Moral bozmaya gerek yok.

1.2 normal kullanımda Corsa'ya yeterli bir motordur.Çekmeme vs rampada kalma gibi şeyler söz konusu değildir.Sadece rampa vs. ağır yük bindiğinde fazla yakabilir.

Kazasız Belasız Günler.

sen dip gazı vurup kickdown yapınca ( araca vites düşürtünce ) nasıl çeker rampada, eğimde, yükte görürsün :) pişman olmazsın merak etme, yanlız 1.4 ile aynı yakar 1.2 nin tek avantajı vergisi olur.

Geri