Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
araç otomatik değil biz manuel hastasıyız sen vitesi değiştirmedikten sonra anlamı yok araba 29 milyara maal oldu herşeyi ile birlikte daha 1 ay falan oldu...
abi cüsse için vazgeçtiysen yanlış yapmışsın bence.. bu araba cüsse olayını sıfıra indiriyo içi beklediğimden de geniş.. ve nerden baksan 2 zamanlı motosikletle aynı yakıyo
biliyorum aracın içi geniş.gerçi bizim hanım faktörü de var. tatile çıktıkmı o valizleri bi görmelisin. ama insanlar işte naparsın illa bi kulp bulurlar...
Vay be araba bu abi benim 2004 yanında fıs kaldı, bak şuna bi marpiyel bi farla baştı karizmayı yine, ufacık ekstralar arabayı devleştirdi gözümde yine bak. Delisiyim corsanın arkadaş.
vallah 5 yıl boyunca bu araba için para topladık abi kardeş.. hani derler ya yemedik giymedik doğru.. ama bence deydi.. ALLAH HERKESİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN.. şimdi bi 5 yıldaha supra için çalışacam
biliyorum aracın içi geniş.gerçi bizim hanım faktörü de var. tatile çıktıkmı o valizleri bi görmelisin. ama insanlar işte naparsın illa bi kulp bulurlar...
abi doğru aile olunca en iyisini yapmışsın bunun tatili var tabi malum bayanlar tencere bile götürüyor tatilee zaten bende ona kopuyorum.. Ama herkes değil yenge şmdi yandan (hadi canım) demiştir..