Araban zaten dizel,1500-2000 deviri aşmazsan mazot tüketimi iyice düşer,ara hızlanmalarda dikkat et,yavaş hareketler yap,böylece farkı görürsün
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
arsivci' Alıntı:haydarman kardeş iki gündür şöyle yakıt markası konusunda bir başlık açsammı diye düşündüm sonra marka reklamı yada yermesi dolayısı ile fırça yemek istemedim yönetimden..
bunu biraz açalımmı arkadaşlar..
Şu anda kullandığım (ışık 624 de yandı) shell (oyuncak araba hesabı) seste bi fark yok; şimdi 640 ..
650 yi geçmez yine
ancak bu son depoda pedalda akrep varmış gibi basıyorum.
po; hem çok gürültülü hede 580 de bitti
total; en babası.. hep onu kullanırdım. hiç dikkat etmediğim halde 650 hep yapardım
ama yarın sabahki depo total olacak ve yine aynı sakin sürüş stili ile bi de onu deneyecem...
..
BU ARADA BİR SORU VAR AKLIMDA BU IŞIK YANMA DURUMU TAM BİR MUAMMA;(1.3 CDTI İÇİN)
IŞIK YANDIKTAN SONRA ŞEHİR İÇİ KULLANIMDA KAÇ KM GİDİLİR.. YADA KAÇ LİTRE YAKIT KALIYOR
BİRDE ŞU YANIP SÖNME DURUMU VARMIŞ HİÇ YAŞAMADIM O DURUMDA NE KADAR GİDİLİR?
ssahin' Alıntı:eski aracımla ( 2005 nissan almera ) çeşme otobanında bir kere 180 yapmıştım.ani bir yan rüzgar yedim ve araç 2 şerit birden değiştirdiki yol tutuşu çok iyi bir araçtı.meğer o yol için sıradan bir şeymiş bu sonradan izmir li arkadaşlardan öğrendim.o günden sonra rüzgarlı havalarda asla 140 üstüne çıkmadım.cumarteside corsayla çorluya gittim.acayip rüzgar vardı ve araba 120 de bile geziyordu