corsa 1.4 twinport performansı nasıl arttırabilirim?

corsaksk

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
merhaba arkadaşlar 2004 model 1.4 twinport corsa sahibiyim. ancak aracın performansı beni tam anlamıyla tatmin etmiyor. performans icin tuningden fazla anlamıyorum. performansı beygir olarak arttırmak icin ne yapmam gerekir fikri olan yardımcı olabilirse sevinirim

En basitinden twinport'u iptal edebilirsin.İptali çok basit ve istediğin zaman tekrar devreye de alabilirsin.Sadece incecik bir hortumu yerinden çıkarıp ucuna vida takacaksın o kadar.

Motorla fazla oynama, ben kapak taşlama ve port polish dahil baya birşey yapmıştım, bu motor hiç oynamaya gelmiyor, boşuna yorma kendini...

sagolasın ilgilendiğin icin. peki twinportu iptal etmem ne kadar performans artışı sağlar bana? yani daha açıkça şöyle sorayım. 2 gün evvel jant ve lastiklerimi değiştirdim. 185/55/15 den 205/45/16 ya çevirdim boyutları. taktıktan sonra çok hafif bir sağırlaşma oldu araçta. onu gidermek için yapabileceğim birşey varmı diye sormuştum

Sağırlaşma olması normal.185/55'in tam karşılığı 195/45'tir, bu ebat biraz iddialı olmuş.Twinport iptali çok aşırı bir fark yaratmaz, gaz tepkisini artırır.Eğer daha önce yapmadıysan en basitinden arabanın rahat nefes almasını, iyi yakmasını ve yaktığını iyi atmasını sağlayabilirsin.Yani iyi bir hafa filtresi (tercihen kutu içi veya intake kit), performans bujiler ve iyi bir son susturucu üçlüsünü kullanabilirsin.

hava filtresi ve son susturucu var aracın üstünde zaten. ben twinportu iptal edip performans bujileri takayım en iyisi. tekrar tesekkürler ilgilendiğin icin

Geri