Corsa 1.7 Dti Project

bi dahakine trt kameramanı götürecen anlaşılan:)
Mehmet pm atmıştım okudunmu. 1.7 dti için bi bakım yaptıracam bakım yapıyomusun mekanik falan kapı ayarı vs...

Mehmetcim guzel bi tesadufle yuzyuze gelebildik, umarim bundan sonra daha cok gorusuruz...
Arac hayirli ve ugurlu olsun, compolar cok sahane, araban canli canli cok daha guzel ve agresif, o geceki herkes blowdan bahsedip sesin gelisiyle kaybolmasi biroluyor deyisleriyle bende bi 1.7.ci olarak gurur duydum, cok daha iyi gunlerde aracinin seninle birlikte olmasi dileklerimle :) sonsuza kadar kazasiz belasiz cezasiz insallah :)

Mehmetcim guzel bi tesadufle yuzyuze gelebildik, umarim bundan sonra daha cok gorusuruz...
Arac hayirli ve ugurlu olsun, compolar cok sahane, araban canli canli cok daha guzel ve agresif, o geceki herkes blowdan bahsedip sesin gelisiyle kaybolmasi biroluyor deyisleriyle bende bi 1.7.ci olarak gurur duydum, cok daha iyi gunlerde aracinin seninle birlikte olmasi dileklerimle :) sonsuza kadar kazasiz belasiz cezasiz insallah :)

hangi GECE metin abi :D:D

Ya METİN (:

Organizasyona katılacağım son anda belli oldu..Yoksa Ben mutlaka o sahada oynardım..

Arabamın herşeyi yarım yamalak..Böyle insan içine çıkmaya utanıyorum inanki (:

Güzel bi eksoz sesi olsaydı o gecede, herşey tam olcaktı ((:

Kamera satın aldım..Bol bol arabamı görüntüleyip burda paylaşacağım..

Melih Fiatçı arkadaşların halısaha toplantısında ortak arkadaşlarımız sayesende biaraya geldik, bizim siteye ait bi atraksiyon degildi :) ama 1.7.ciler olarak güzel bi toplantıda düzenleriz ramazan cıkmadan insallah :)

40 kere maşallah iyi gidiyor.Seslerde iyi.Bnmkinin İkiz Kardeşi oldu Senin Araç.BLowu Nereye koydun Mehmet Benim Gibimi Yaptın.

Geri