Corsa 105hp 1.7DTI powered by goffy

güzel olmuşş ..

oldum olası şu arabaların uzerine yapıştırılan japonca çince neyse artık anlamam. neden yapıştırılırki?

ya opelee yakısmıyo onlar peugeot cu işi :)

ayrıca bi sorum olcak blow off da üstte ince bi boru var o nereye gidiyo incecik bişey

bide ilk resimler biraz pıstırılmıs shop yardımıyla :) yoksa jantlar orjinal ;)

güle güle bin hayırlı sürüşler

pejoya yakıştryosan ne diym abi sana :) blow ofdaki ince boru turbodan basnçlı havayı blow ofa iletiyo ... Evet pıstırdk ztn 1 parmak var fotoda hiç parmak yok :) eyvlh hepimze hayrlı sürşler :)

güzel araç; sanki tamponlar;dodikler,aynalar,yan çıtalar beni boyat diyor gibi....

araba temizken super. tamponlar falan parlıyor vs. ama şu araç biraz toz aldımı. tamponlar hemen griye bakıyor. sonrada 93 model şahin gorunumu alıyor. aynı aracın aynı rengı var bendede ordan bılıyorum :)

güzel araç; sanki tamponlar;dodikler,aynalar,yan çıtalar beni boyat diyor gibi....

sakın ama sakın boyatma. ben boyle iğrençlik gormedim. bi kaç tane boyalı resmi gordum kırmızı renk. top gibi olmuş arabalar. eger boyatmayı dusunuyorsan , yeni tip tampon alacaksın. bu arabaya bu daha ıyı gıdıyor ( panjur siyah + angel siyah olunca ) , daha bi uyum içinde oluyor.

forumdada bi kaç tane boyalı dti var. bakarsan aracının farkını görürsün;) şu anda tek örnek alabileceğim araç seninki forumda. nitekim aynı şeyleri düşünmüşüz, fakat sen erken hayata geçirmişsin

SORU: ön krom logolu panjuru nerde boyattın. kaç lira. mat siyah değilmi?

kardeşim herkes elştriyo ama içi beni dışı başkasnı yakar boyatmak pis iş kırmızı yapncda ddgn gibi bariz belli olyo tampon fln işine girncede sadeliği bitiyo aynı düşnmşüz.. Aynı araç sanırm snnde :) inş hepsi olur.. panjuru ben boyadm logo iptali fln bilmem ne bir sürü ıvır zıvır dien oldu .. mat siyhla boyattm .. boyayan adamda panjuru boyatma dedi ama işte yaptk bişi..ucuza geliyo bi sorn olmyo yaptr sende bendensen:)

ya ben aracımı zaten tavan harıc komple boyattım. o yuzden boya ısıne bıdaha gırmem. aracım zaten yanıyor şu anda. boyası daha tertemiz. belki yaptıgın gıbı 1.7 corsa yazısını cıkarabılırım. app dusunuyorum zaten. logolu panjuru da kendım boyamayı dusunuyorum mat sıyah boya alıp. şımdılık boyle. egzoz işini sen nasıl yaptın. egzoz bende dusunuyorum ama yandan ve daha aşşadan bi fotosu varmı. kazan dan sonra nasıl duruyor ucu. ve ses olayı nasıl. sadece uçmu taktın yoksa komple son susturucu mu? biraz bilgi ver bakalım. fikir hırsızlığı yapalım bizde :)

Geri