Corsa 105hp 1.7DTI powered by goffy

egzoz işini sen nasıl yaptın. egzoz bende dusunuyorum ama yandan ve daha aşşadan bi fotosu varmı. kazan dan sonra nasıl duruyor ucu. ve ses olayı nasıl. sadece uçmu taktın yoksa komple son susturucu mu? biraz bilgi ver bakalım. fikir hırsızlığı yapalım bizde :)

ewt, egzos hakkında detaylı bilgi alabilir miyiz?

süpersn mel-a-ku :) ya egsoz ile ilgli kötü şeyler duydm ..Bu yüzden dünyaca ünlü iskender ustayla bir araya geldk oda ses bekleme dedi sadce üst devirlerde ve durdgu zaman hafif bi gürültüsü var.. tabiki benzli kadar olmyo.. ..tek kötü yanı arka camn birz kararyo :) sürkli ykarsan bi sron olmaz. komple son susturcu marka kullanmann geregi yok dedi alltan uzatma yaplm dedi orta susturucu iptal edlir fln dedi ... Ama bende el yapımı yaptrmayı düşnyrm egsoz çapı olayı baya bi etklymiş..

oldum olası şu arabaların uzerine yapıştırılan japonca çince neyse artık anlamam. neden yapıştırılırki?
Eski bir japon geleneği. Önceleri savaş uçaklarına sonrasında herşeylerine yapıştı. Normalde japon araçlarına yapışır ama bizim arabalar japon motorlu olduğu için bir derece yenilir yutulur yanı oluyor. ama olur olmaz arabalara yapıştıranlara bende acayip kıl oluyorum. :)

maşallahh

süpersn mel-a-ku :) ya egsoz ile ilgli kötü şeyler duydm ..Bu yüzden dünyaca ünlü iskender ustayla bir araya geldk oda ses bekleme dedi sadce üst devirlerde ve durdgu zaman hafif bi gürültüsü var.. tabiki benzli kadar olmyo.. ..tek kötü yanı arka camn birz kararyo :) sürkli ykarsan bi sron olmaz. komple son susturcu marka kullanmann geregi yok dedi alltan uzatma yaplm dedi orta susturucu iptal edlir fln dedi ... Ama bende el yapımı yaptrmayı düşnyrm egsoz çapı olayı baya bi etklymiş..

vay bee.. bizim cdti araçlarımızda tek susturucu var oda son susturucu :)

sizin yine iyi orta susturunucuzda varmış :)

Nası Ses Çıkmaz Ya 106 Gti Kadar Ses Çıkıyor Benim Arabadan :)

Oyle Amed Çagrıya Geldiğin zaman Haberim Olsun :D

Geri