corsa 16" jant yokmu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan onkyo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bugün akşam lastik taktırdım

195-45-16 mis gibi oldu dünya varmış, eskisine göre araba şimdi titreşimsiz, sessiz yağ gibi akıyor..

ayrıca ben çok beğendim yarın foto eklerim

jantları aldığım arkadaş da forum üyesiymiş bu arada..:rolleyes:

gule gule kullanın. yay ıle desteklersenız cok guzel goruntu elde edersınız. yay tavsıyem eibach yada h&r olacaktır.

bugün akşam lastik taktırdım

195-45-16 mis gibi oldu dünya varmış, eskisine göre araba şimdi titreşimsiz, sessiz yağ gibi akıyor..

ayrıca ben çok beğendim yarın foto eklerim

jantları aldığım arkadaş da forum üyesiymiş bu arada..:rolleyes:

benim corsa c de de var çok yakışıyor arabaya 45 yanakta hiç bir sorun yaşamadım hatta yüksek hızlarda yola daha iyi tutunuyor bence. ama yay ile desteklemek lazım yay alacağım baharda ama bir türlü karar veremiyorum

hayırlı olsun :) bir işe yaradığımı hissettim :)

teşekkür ederim tam 6 aydır bendeydi bu jantlar takmada kararsızdım hatta bir ara satmayı düşündüm ve ince yanak tekerler pahalı olduğundan takamamıştım sonbaharda jantları takınca kışın pek çıkartasım gelmedi ama kışın 14 lere tekrar dönüş yaptık :(

araç ve janlar kirli biraz sabah gün ışırken çektim bu fotoyu :dil:

jantı aldığımda orjinal göbek kapağı yoktu idarelik momo ları taktırdım ,onu nereden bulabilirim?

img078xq.jpg

usta parcacılarda tunıngcılerde vardır..senın aracın kapı kolu cıtayı arac rengıne boyat bıde makyaj kasa tampon on numara olur o renk cok yakısıyor corsaya bence ıns. 45 yanakla sorun yasamazsın cok cabuk balon yapıyor cunku ben 1.5 sene kullandım ordan bılıyorum

usta parcacılarda tunıngcılerde vardır..senın aracın kapı kolu cıtayı arac rengıne boyat bıde makyaj kasa tampon on numara olur o renk cok yakısıyor corsaya bence ıns. 45 yanakla sorun yasamazsın cok cabuk balon yapıyor cunku ben 1.5 sene kullandım ordan bılıyorum

hedefimde 1.8gsi var, birtane kacirdim cok pismanim simdide cok para istiyorlar. bakalim satarsam anca gsi icin satarim... soylediklerin illaki cok hos olacaktir.. bundan once 40 yanak vardi ona bisey olmadiysa bunada ins. bisey olmaz lastikleride sifir aldim bakalin idare ediyoruz..

Geri