corsa b modifiye yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan surgeon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

surgeon

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
corsa b 1.4 90 hp için modifiye için yardım bekliyorum. abartılı olsun istemiyorum. sade ve güzel olsun istiyorum 1 ay sonra vize yaptırıcam ondan sonra yaptırmayı planlıyorum. maliyetle birliktie yardım ederseniz sevinirim. araç gümüş gri 4 kapı.:confused:

film cam en koyusundan şart 100 ytl

ses istiyorsan orta susturucuyu iptal edip düz boru kaynattır 40 yt ve son susturucuya güzel bir egsoz al otto remus tarzı bişey al taktır eğer otto remus pahalı diyosan tiger falanda alabilirsin ben orta susturucuyu iptal ettirip son susturucumda tigerdı 80 ytlik egsoz ses ortalığı yıkıyo kaliteli seste çıkıyo

tamponları ise kendin otoket programında çizip sanayide aynısını fiber tampon olarak yaptırabilirsin 400 ytl

angel far al 350 ytl içindeki ledleri sevdiğin mavi ledler yaptırabilirsin 50 ytl

o kadar çok şey varki aklımda şuan hepsini yazacak zamanım yok daha yazarım:D:D:D

Orjinal saç jantlar mat siyaha boyayın,3.5 cm lik spor yay takın.
Ön farları muayeneden sonra içlerini hafiften karartın,
Logosuz panjur alın,
App plaka,
Koyu olmayan abartısız cam filmii
Egzost takmaya gerek yok güzel bi hava filtresi
Bunlar başlangıcta fazlası ile yeterli olacaktır

:rakir::rakir:14 inc çelik jant var. spor yaylarda tamam. vise bu ay geçsin filmlerde tamam. egzos işinde biraz çekincem var. trafik için. acaba elektrikli vanalı birsey mi yapsam ?

:rakir::rakir:14 inc çelik jant var. spor yaylarda tamam. vise bu ay geçsin filmlerde tamam. egzos işinde biraz çekincem var. trafik için. acaba elektrikli vanalı birsey mi yapsam ?

orta susturucuyu iptal ettirip tüp bağlat tok ses çıkar son susturucuyuda vanalı yaptır

güncel !

bugün
açık hava filtresi aldım 20 tl
içeriden kumandalı elekt. çift performans egzoz aldım 250 tl (montaj dahil)(deli ses veriyor test aracı kullandım :D ustanın kendi aracı)
deri dreksiyon kılıfı 25 tl kaplatma
200 tl spor helezonlar (6 cm düşürecek) eskisi dengeyi çok bozmuştu
camlara film 85 tl
ziebart 100 tl

total 680 tl ama ziebart dışındakileri yaptırmadım hafta içi araç vizeye girecek sonrasında hepsi yapılıcak fotoları yüklerim.:rakir::rakir::rakir:

listenizden anladıgım kadarıyla iyi iş çıkartılmışa benziyo.Allah kaza bela vermesin.aracın fotolarını bekliyoruz.

listenizden anladıgım kadarıyla iyi iş çıkartılmışa benziyo.Allah kaza bela vermesin.aracın fotolarını bekliyoruz.

vize işi bitsin fotografları ekleyeceğim. inşallah planladığım gibi olur.

Geri