Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bir adet şahinci yanlama yaparken kaldırım üzerinde park halinde duran araca sol burundan sürtmüş farların kulakçıkları kırılmış ayar tutmuyordu bide tampon dişlerinden bir kaçı kırılmış onları yaptırdım ama iş gereği ancak 1 hafta da yaptırabildim. sigortacım viseye randevu aldı bugün yarın fotolar geliyor inşallah
sonunda oldu ancak beğenmediğim yerler oldu. özellikle yaylarda bir düzen tutturamadım. birde fotoları ekleyemedim sinir oldum. keyfe keder sahibindene koymuştum yüksek fiyata oraya ekleyebildim fotograf ve video http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...ze-yeni-hersey-yeni-65000-km-101595620/detay/ performans egzoz + elek. vanalı ses süper videodakinden daha süper.
güzel olmuş aracınız Allah kaza bela vermesin.acaba konyada nerden yaptırdınız nerden bulabilirim egsoz,spor yay,hava filtresini öğrenebilmem mümkün mü?