Corsa B modifiye yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gkhn42
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

gkhn42

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
hayırlı akşamlar 93 model kırmızı corsam var 3 yıldır sade biniyorum herhangi bir modifiye yapmadım öğrenciyim şartlarda kısıtlı ama ufak tefek birşeyler yapmak istiyorum pek anlamam bilgim de yok öyle fazla abartılı modifiyelerden hoşlanmıyorum önerileriniz nedir maliyeti 500 civarı falan anca yapabilirim konyada bunları yapan bilen varsa yardımcı olursa sevinirim :) aracım bu

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...sa-93-model-temiz-ve-bakimli-108134349/detay/

satmaya niyetin yoksa önceden boyanan yerleri düzgün boyatabilirsin...kendin vakit geçirmek adına dodikleri füme ye çevirebilir jantlarının boyasını tazeleyebilir,film yaptırabilirsin...zaten sadece sen arabanla vakit geçirsen birazda yaratıcılığın varsa çok güzel şeyler çıkartırsın

satıp başka birşey alma niyetim vardı ama modifiye edersem satmam zevkini yaşamak istiyorum heyecan var gençlikten galiba film şart zaten ilk onu yaptıracağım jant olarak bunları düşünmüyorum şunlardan almayı düşünüyorum ilk etapta http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=92307 siyah veya şu jantları almayı düşünüyorum eğer aracıma uyarsa ağır olur falan dediler bide benimki 14 lük http://www.sahibinden.com/ilan/yede...jant-15inc-ve-16inc-bbs-jant-106414580/detay/ bunlardan sonra spor yay taksam mı karar veremedim birde açık hava filtresi olabilir egsoz da vanalı tok sesli birşey düşünüyorum sitede bi corsa görmüştüm gri onun gibi

zevk senin !!! ama doldurmaya başlamadan ufak tefek hatalarını yok etsen nasıl olur...?
yere basabilirsin arabanı çokda güzel olur..

hocam arabayı satıp satmama arasında kararsızım eğer modifiyeye girişirsem satmayacağım zaten eksiklikleri derken neler yapmalıyım mesela ilk nerden başlamalıyım yere basmak için spor helezon mu takacağım ?

hocam arabayı satıp satmama arasında kararsızım eğer modifiyeye girişirsem satmayacağım zaten eksiklikleri derken neler yapmalıyım mesela ilk nerden başlamalıyım yere basmak için spor helezon mu takacağım ?

Madem arabayı yere oturtarak orjinalliğini bozacaksın o zaman benim fikrim ondan önce

1 - Ön farları angel eye , arka stopları şeffaf olanı ile değiştir (veya ucuz olsun diyorsan benim gibi arka stopları kırmızı folyo ile kaplat araç kırmızı olunca şahane durur)

2 - O camlara git 2.derece karanlık olan amerikan film çek , ilerde polis çevirmesi gördünmüde ön iki camı buzzz gibi hava demeyip sonuna kadar indir ki polisler çakmasın filmli olduğunu ;)

3 - Adam akıllı bir jant çek arabaya o jant emanet gibi duruyor arabada

4 - Egzosu daha gösterişli (bendeki gibi balık ağız olabilir) ama bağırmayan birşey ile değiştir

5 - Fransız kesim APP plaka tak , Kesikli olanını takma çok kötü gösterir

6 - En sonda arabanı yere yapıştır :cool:

Şimdi dikkat çekmeye hazırsın , kızlar sana dönüp dönüp bakacaklar , tıpkı bana baktıkları gibi :)

jantları bende sevmiyorum şundan düşünüyorum yalnız yanaklarda yazı düşünmüyorum http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=92307 yakışır mı sizce ?
Birde aracı yere yapıştırmak için yay mı takacağız zararı falan olur mu?
pek anlamıyorum kusura bakmayın :)

Hocam o çelik jant değil bildiğin dökme jant , bence o arabaya 15" çelik jant gider gibime geliyor (kalın kolonlu jantlar) yalnız yinede corsa B kasaların davlumbaz ölçülerini tam bilmediğim için birşey diyemem ölçü konusunda , o araca sahip diğer forum üyesi arkadaşlar daha iyi bilgi verecektir bu konuda sana

Yere yapıştırmak için helezon yay takman tabiki daha iyi olur hem senin konforun hemde aracın ömrü açısından , yoksa gidip sanayiye orjinal yayları kestiripte kısaltabilirsin ancak bu senin için ilerde pek iyi şeyler doğurmaz hem parandan hem arabandan olursun helezonların fiyatlarıda biraz tuzlu doğruyu söylemek gerekirse

Bende aracımı yere yapıştırmayı çok istiyorum lakin daha 4 aylık araç olduğu için garantisi devam ediyor 2 sene boyunca bundan dolayı garantisi bittikten sonra bu tür modifiyeler düşünüyorum

sac jant istersen offsetli olanları var güzel boyat tak diyeceğim ama güvenli değil...

Geri