Corsa B modifiye yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gkhn42
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Düşür o aracı düşür. :) Başka bi forumda geçenlerde coil kiti vardı, uygundu fiyatı.

link falan varmı nerdeydi?

Madem arabayı yere oturtarak orjinalliğini bozacaksın o zaman benim fikrim ondan önce

1 - Ön farları angel eye , arka stopları şeffaf olanı ile değiştir (veya ucuz olsun diyorsan benim gibi arka stopları kırmızı folyo ile kaplat araç kırmızı olunca şahane durur)

2 - O camlara git 2.derece karanlık olan amerikan film çek , ilerde polis çevirmesi gördünmüde ön iki camı buzzz gibi hava demeyip sonuna kadar indir ki polisler çakmasın filmli olduğunu ;)

3 - Adam akıllı bir jant çek arabaya o jant emanet gibi duruyor arabada

4 - Egzosu daha gösterişli (bendeki gibi balık ağız olabilir) ama bağırmayan birşey ile değiştir

5 - Fransız kesim APP plaka tak , Kesikli olanını takma çok kötü gösterir

6 - En sonda arabanı yere yapıştır :cool:

Şimdi dikkat çekmeye hazırsın , kızlar sana dönüp dönüp bakacaklar , tıpkı bana baktıkları gibi :)

fazla bişeye gerek yok. Jant lastik - junyan angel eye far- 3.5 yada 5 cm yay tak şuanda araban dodikler ve tampon tamamen .Modifiyeye 500 lira ayırdım demeyle olmuyor :) jant lastik alıyorsun bi bakıyorsun araba leylek styla... yay alim sonra huzur spec takılırım diyorsun.Bişeyler eksik geliyor.aa far yok bide angel far alıyosun.Plaka filan sonu gelmiyor. Ama sana bir öneri dediğim gibi güzel bir jant seç ona uygun lastik +5 cm yay+ farlarınıda karart sonra bir bak bakalım.

jant alacağım da karar veremedim bir türlü spor yay da ikinci el arıyorum çıkma bulursam eğer alacağım nette bulamadım görürseniz duyarsanız haberim olsun hocam öğrenciyim malum 500 ü pek aşamıyorum ;)

-Şimdi sanayide yay kesme falan işleri yok.Madem imkanlar kısıtlı , Yayların altında çanaklar var.Çanakları biraz aşağıya kaynatıyorlar yay kesme , press vs. yapmadan gayet sağlıklı bir şekilde konfor hiç bozulmadan yere düşüyor.;) Maliyeti max 100 150 lira olsun...
-Jantları tanıdığınız bir jantcıya verip para vermeden aynı ebatta saç jant alın.Onları araca yakışacak güzel bir renge boyayın.Maliyet sıfır.
-Angel far,sonar stop vs. aracı basit gösteren işlemler bana göre. Ayrıca angel farlara xenon takılsa bile yol görünmüyor.Ön farları işi bilen birine açtırıp içlerini karartın.Sinyalleri parklara bağlatın.(Amerikan park) Bu işlemde fazla fazla 40 50 lira tutsun.
-Egzost sisteminde orta susturucu ve katalizör iptali yaptırın.Son susturucu orjinal kalsın polisle başınız belaya girmesin.Bu işlem yapıldığında egzosttan cızırtılı ses çıkıyor.Cızırtı sevmem diyosanız sadece hava filtresi taktırın egzostu ellemeyın.
-Cam filmi bence gereksiz,hiç yaptırmayın.
-Bildiğim kadarıyla direksiyon airbag siz.Uygun fiyata spor direksiyon (apaçi işi olmayan güzel bir model) takın corsaya çok yakışıyor.

aradığım şeyler bunlar diyebilirim tam olarak ekonomik şimdilik bunlarla idare edelim sağolun sanayiye pek girmediğim için bunları araştırıp yaptırmam zaman alacak biraz :bir:

Geri