Corsa B Şanzıman Sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Mahir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Mahir

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Aracım corsa b 1.2 8V 94 model aracı çalıştırıp yok aldıktan sonra 2 ye atarken kırt diye ses geliyor biraz gittikten sonra motor ısındığı için mi bilemem böyle birşey yapmıyor acaba bunun sebepleri nelerdir ? 2 ye yavaş atarsam ses gelmiyor, yavaş dediğimde normalden yavaş yani hızlı atmıyorum hiçbir zaman. İlk çalıştırmadan sonra çıktığımda 2. viteste bu sorunu yaparken 3. viteste sert geçiyor ama ses fln gelmiyor.

abi senin sorunun kesinlikle şanzuman yağının özelliğini yitirmesinden kaynaklanıyor.yağ soğukkende vites geçişlerinde ses yapıyor ve sert geçiyor. sen en iyisi şanzuman yağını değiştirt.

Ben bu sorumu başka bir konu altında sormuştum winner kardeşim saolusun cevap verdi ben birkaç arkadaşın daha görüşünü almak istiyorum. Teşekkürler

valla şanzıman şakaya gelmiyor. bugün şanzıman değişiyor benim, bütün vites dişlileri ve bilyası gitmiş. şakaya gelmiyor.

bence dıslılerde sorun var yag ıle alakası yok sekromenc olabılır walla benım sanzuman gunes gordu cok dertlı bır parca

cartlamıyor kırtlıyor hafiften yalnız şöyle bir durum var hava biraz sıcak oldu mu böyle birşey olmuyor çok soğuklarda yapıyor peki senkromeç değişmesi tuzlu mudur ? mesela bugün yapmadı

cartlamıyor kırtlıyor hafiften yalnız şöyle bir durum var hava biraz sıcak oldu mu böyle birşey olmuyor çok soğuklarda yapıyor peki senkromeç değişmesi tuzlu mudur ? mesela bugün yapmadı

görüşleriniz ?

Geri