corsa c 1,7 DTI mı ? 1,3 CDTI mı ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan secoJazz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

corsa c 1,7 DTI mı ? 1,3 CDTI mı ?

• Kullanılan toplam oy
    43
cevaplarınız için çok teşekkürler arkadaşlar :)

sanırım kesin sonuç 1.7 DTI olacak gibi :)

Motor üreticisi ISUZU. Ayrıca 500.000km değil 1.000.000km garanti veriyo ısuzu motorlarına.

500.000 kmyi duymuştum ama 1.000.000 sa alınır bakımlarını aksatmassan doya doya binilir valla süper birşeymiş bu..

dti kullananlar dti cdti kullananlar cdti diyo :) öncelikle böyle bi konu acıldıgı için tesekkur ederim benimde merak ettigim bi konuydu... ben sanırım cdti diyorum yeni sistem motor olmasıyla birlikte 2006 modelinin dti si yok malesef yıl 2012 olmus :) gerci saglam bakılmıs bi araba kac yasında olursa olsun farketmezde işte :) arabadan bahsettıgımız ulke turkıye olunca herseyıne dikkat etmek lazım... ama bazı abileriminde dedigi gibi yokuslarda 1.3 cdti sıkıntı yasatabilir... bizim bi aile dostumuzun tek kapı bi dti si vardı ve inanılmaz memnundu 1.7 motor o araca cok diyodu o derece cok memnundu... yakıtıda 5-5.5 lıtre diyodu normal kullanımda

bugun arkadasımın 1.3 cdti 70 lik corsasını kullandım düzlüklerde gayet tatmin ediciydi son hız olarakta arkadasım 170 i filan gördüm diyodu ama yokuslarda cok sıkıntı yasıyormus bide ustune ustelik arac otomatik... ha otomatik bi arabayı hiç ama hiç sevmedim bilmiyorum neden böylede bi garip durum gercekten cok ama cok acayip geldi belki hep manuel kullanmamdan kaynaklanıyordur

1.7 bence.

1.3 cdti vergiden dolayı avantajlı hem 2004 corsa 1.3 hemde 2011 corsa 1.3 cdti kullanmış biri olarak 1.3 cdti derim. birde chiplettinmi performansıda gayet iyi oluyor. ama 1.7 dtı tam bir şaka makinesi çık otobana milletle dalga geç. 10 numara yağ koy onu bile yakıyor ama vergiden kaybediyor...

1.3 cdti vergiden dolayı avantajlı hem 2004 corsa 1.3 hemde 2011 corsa 1.3 cdti kullanmış biri olarak 1.3 cdti derim. birde chiplettinmi performansıda gayet iyi oluyor. ama 1.7 dtı tam bir şaka makinesi çık otobana milletle dalga geç. 10 numara yağ koy onu bile yakıyor ama vergiden kaybediyor...

ben 1.7 kullanıyorum nesi şaka makinası anlamadım. hem chipli kullandım hemde standart. chipli hali standart 1.6 atmosferik arabalarla aynı yürür. bazısından bir tık daha iyi.. hiçbirinden kötü değil. stok hali ise eşşek gibidir. yükte de aynı gider yüksüz de aynı gider. ama çok gitmez. o geçtiğimiz 1.6 atmosferikler vınnn diye yanımızdan geçer.

500.000 kmyi duymuştum ama 1.000.000 sa alınır bakımlarını aksatmassan doya doya binilir valla süper birşeymiş bu..
15 sene felan önce Isuzu kamyonet ile ilaç taşımacılığı yapan biri motor' a hiç anahtar vurmadan 1.000.000km yapmıştı ve bütün bakımları kayıt altında serviste yapılmış. ISUZU yetkilileri kendisine plaket ve bir miktar ödül vermişlerdi gazete ve haberlere çıkmıştı belki hatırlayanlar vardır.
Motor ISUZU kasa'da OPEL olunca beni tatmin ediyor varsın teknolojisi eski olsun kim ne derse desin ben 1.7 DTI mle mutluyum. Keşke opel şimdide Fiat ile anlaşana kadar Isuzu motor koysa düşünmeden alırım.

Geri