corsa c 16 jant için yay takılması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mygold
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
16" de lastiği 195/45 olarak seçersen daha iyi sonuç alırsın.

umut corsa-c.co.uk sitesine uyeyim . süper corsa c calışmaları var.tavsiye ederim sana.ingilizler işi çözmüş. herşey kalite. ama üzülüyorum yani türkiye bu işleri niye yapamıyoruz diye. yoksa neler yapılır bizim corsa c lere . bol selamlar

:) ben de üyeyim uzun süredir, çoğu aracı da detaylı biliyorum,

biz o işleri yapabiliyoruz, çalışmalarımız var ama daha iyisini çok daha güzel ürünleri sunmak için uğraşıyoruz.. yakında hallolacak...

4*100 16 inc lenso marka jant 195.45.16 lastik aldı bir arkadaşım çok memnun sadece bozuk zeminle yollarda sorun yaşıyormuş ses açısından başka bir sorun yok

16' keskin kt4 jantım var önler 7,5 arkalar 9,5 ofset 205 45 16 lastık. arka amortisörlerm %25 sertlestırldı hiç bir sürtme dahi yaşanmıyor ve arabaya 5 kişi bindiğimiz halde tık yok maşallah..ama direksiyonda frenlerde çok fark etti virajlarda 10 numara geniş tabanlı lastıklerle

usta bıde turkıyeye nıe bole guzel renkler glemıyo? hep beyaz hep beyaz bole dıger ulkelerde renk seceneklerıde fazla ne guzel....

ARkadaşlar bugün corsa c aracıma 205.55.16 lastikleriyle beraber bu resimdeki lenso jantı aldım henüz taktırmadım mesai bitiminde saat 5 te taktıracam kısmetse benimde kafama takıldı acaba sürtme yaparmı jantları ikinci el aldım çıkma

Geri