corsa c 16 jant için yay takılması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mygold
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Madem 16" takıyorsun, lastikleri 50 yanak alsaydın, corsa da spor paketlerde 185/55/15 jant lastik var, sen 205/55/16 takarsan arac yukselir, yaysız görüntü güzel olmayabilir,ben aracıma 195/50/15 taktım, ben bile görüntüyü yuksek buluyorum (orj.yaylar ile)

Son düzenleme:
Lastikleri ileride değiştiririm. Zaten en fazla 1500-2000 km götürür. jantlar ve lastikleri takım olarak 400 tl ye aldım fiyatı uygun geldi bana acaba bu janta ileride 195.50.16 lastik olurmu

ARkadaşlar bugün corsa c aracıma 205.55.16 lastikleriyle beraber bu resimdeki lenso jantı aldım henüz taktırmadım mesai bitiminde saat 5 te taktıracam kısmetse benimde kafama takıldı acaba sürtme yaparmı jantları ikinci el aldım çıkma

takıldıktan sonra resimlerini koyarsan fikir sahibi oluruz...
hayırlı olsun

Resim çıkmadımı arkadaşlar bende gözüküyor. jantın markası lenso ayrıca jantları taktırdım araca denemek için 5 kişi bindik sürtme yapıyor 205 taban olmasından sanırsam o yüzden almaktan vazgeçtim 195/50/15 en uygunu bence corsa lar için

:Dsenin taktırdığın jantı demiyorum... şu ilk sayfadaki ingiliz corsası mı ne varya onun üstündeki jantları diyorum ..

merhaba arkadaşlar. corsa c 14" jantlarımı 16" yapmak istiyorum. 16 inç jantları orjinal yayları ile kullanmak herhalde pek uygun olmaz. bu konuda düşüncelerinizi bekliyorum eğer yay takmak gerekirse hangi marka yay iyi olur fikir belirtirseniz sevinirim. şimdiden teşekkürler

Kardeş vogtland yada K & N tak bulamazsan son olarak OMP ye başvurabilirsin (çünkü omp daha serttir rahatsız edebilir kullanırken)

Geri