Corsa c 16 veya 17'' lastik jant tavsiyesi...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cortez
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
45 yanak kullancaksın sanırım..17 takarsan dolu aracında sürtme olur.boş iken kasislerden geçtiğinde bile sürter.ama herşeyin ötesinde ofsete bağlı.

corsaya 16 ideal bence çok büyük bi araba değil 16 jant yeterli oluyor...

anlaşılan 17'' jant takıp başımı ağrıtmaya gerek yok.o zmn arkadaşlar 16'' gzl diyebileceğiniz jant var mı?

bana kalırsa orjinal corsa c gsi jantı..
her zaman bunu sölerim :D
bi kerede şimşek gri renginde bi corsada O.Z tarzı koyu gri renkli çok kollu bi jant görmüştüm o da çok hoşuma gitmişti

sevgili cortez ben aracını yakındanda gördüm paşaya geldiğinde.. gerçekten güzel duruyor aracın..ledli stoplar angellar bu jant süper ve rengide çok hoş daha pek bişey yapmana gerek yok gibi..ama jantlarla oynama derim

usta satıılııga cııkarmııssıın sahııbıındende jantlarıı hayıırlıısıı olsun bnece satma derıım ama senıın kararıın bu tabıı 16 jant ta arkadsıın dedııgıı gııbıı en ııyıısıı gsıı jantıı cok hos duruyor ve cok güzel oluyor...

arkadaşım jantların ofsetli şuan sürtmüyorsa 17 de büyük ihtimal sürtmez sürtsede lastik üstündeki dodiklerin viları biraz uzun onları kesersin sorun kalmaz ama jantların güzelmiş daha güzeli takıcaksın galiba hayırlı olsun derim şimdiden resimlerini bekliyoruz

bana kalırsa orjinal corsa c gsi jantı..
her zaman bunu sölerim :D
bi kerede şimşek gri renginde bi corsada O.Z tarzı koyu gri renkli çok kollu bi jant görmüştüm o da çok hoşuma gitmişti

ya bunu birkaç kişi daha söledi nerden bulucaz bı orjinal gsi jantlarını :D serviste pahalıdır şimdi :D

sevgili cortez ben aracını yakındanda gördüm paşaya geldiğinde.. gerçekten güzel duruyor aracın..ledli stoplar angellar bu jant süper ve rengide çok hoş daha pek bişey yapmana gerek yok gibi..ama jantlarla oynama derim

teşekkürler görürsen bi selektör çak konuşalım tanışalım... çıtırdan zevkimize bütçemize göre bişeyler yapmaya çalışıyorum.jant konusunda forumdaki yorumlardan sonra kararız kalmaya başladım :o

Geri