Corsa c 16 veya 17'' lastik jant tavsiyesi...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cortez
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
usta satıılııga cııkarmııssıın sahııbıındende jantlarıı hayıırlıısıı olsun bnece satma derıım ama senıın kararıın bu tabıı 16 jant ta arkadsıın dedııgıı gııbıı en ııyıısıı gsıı jantıı cok hos duruyor ve cok güzel oluyor...

gsi jantı araştırmaya başlıyım ben o zaman en iisi ortak karar olarak...
nerden bulurum varmı bildiğiniz?

arkadaşım jantların ofsetli şuan sürtmüyorsa 17 de büyük ihtimal sürtmez sürtsede lastik üstündeki dodiklerin viları biraz uzun onları kesersin sorun kalmaz ama jantların güzelmiş daha güzeli takıcaksın galiba hayırlı olsun derim şimdiden resimlerini bekliyoruz

teşekkürler jantlarda hiç sürtme olmadı.bakalım birkaç model var aklımda hayırlısı

usta gsı jantını bulman cok zor geliyor bana belki taklidini bulabılırsın onun bı ısmı oluyor ama unuttum arastır bıre bır taklıt yapıyorlar hem fıyatıda uygun olur sana gore sımdı kararsız bırkacam senı ama comboların uzerınde bı jant oluyor ya 06 07 modellerde 5 kollu kalın ben bı forumdamı yoksa yabancı bı sıtedemı ne gormustum adam takmıs ama herlde oda 16 felandı cok yakısmıstı oda araca...ama gsı jantı gıbısıde yokkı bence bı cıkmacılara gıt hanı kazalı araclardan felan cıkma olursa??

kısa bir süre corsa gsi jantı bakıyım.olmazsa aklımda birkaç model var onlara bakarız artık saol :)

anlaşılan 17'' jant takıp başımı ağrıtmaya gerek yok.o zmn arkadaşlar 16'' gzl diyebileceğiniz jant var mı?

kardeş fotolardan gördüğüm kadarıyla jantların inan ki çok şık bence hiç elleme! Baktın çok sıkıldın git boyat istediğin renge illede değişiklik istiyorsan!

Ama sana tavsiyem 17 alma dönüşlerde sürtersin araca 5 kişi binerse sıkıntı yaşarsın haberin olsun!

kazasız belasın inşallah...

arkadaşlar aklınızda olan veya corsada görüp beğendiğiniz jant varsa tavsiyelerinizi alabilirim ;)

Senin jantlar gayet iyi bence. 17 ağır kaçar.

aslında jantlardan yana bir sıkıntık yok ama değişik bir jant istiyorum.sizinde tavsiyeleriniz üzerine 16'' başka jant almak istiyorum

cumartesi günü 16''jant ve lastik aldım.resimler yakında :)

Geri