- Konuyu Başlatan
sizin jantların ağırlığını sormuştum?şimdi gördüm pardon yukarı da 195/50/15 yazacaksan saçma sapan bişey çıkmış, kusura bakmayın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sizin jantların ağırlığını sormuştum?şimdi gördüm pardon yukarı da 195/50/15 yazacaksan saçma sapan bişey çıkmış, kusura bakmayın
moral bozucuperformans gebericek
lastikler yol seçiyor derken ne demek istediniz?
bu o zaman kazaya sebebiyet verebilir mi?Direksiyon istem dışı sağa sola dönüyor.
bu o zaman kazaya sebebiyet verebilir mi?
ohhh beee içimi rahatlattın gerçektenzaten araba şuanda gitmiyor.öle benim çok hızlı gitme(işte 160 yapsın 170 yapsın)gibi bi merakım yok.onun için son hız önemli değildiğer eksileri ise jantın cabası olsun.yani onlara katlanmak lazım
benim bi sorum olcak sana eğer biliyorsan senin jantların ağırlığı ne kadar?
tamam anladım da 17 inç takanlar ne yapıyo yada 18-19.bu kadar insan kocaman jantlar takıyor.onlarda da mı aynı korku var?nese bu jant işi karışık iş ya bunu anladım benbende yarın lastıkcıde denıyorum bugun konustum.adam 17 jant takıcaksan bile 40 yanak takma ufak bi kasisi görmeden biraz hızlı geçsen lastık gümler dedı.gercektente doğru.onun için 205-45-16&17 bakıcam.sende öyle yap 1.2 arabayı mahfedersin
bakalım denemek istiyorum bende lastikçi izin verirse.bence olaya sadece performans ve hızlanma yönünden bakmamak lazım çünkü jant büyüdükçe artan ağırlık sadece performansı etkilemiyor aynı zamanda aracın yürürüne ve kavrama organlarına da yük oluyor performans, yakıt, fren mesafesi gibi eksileri de cabası
şahsi fikrim hafif bir 16 jant ve 195-45-16 ebatındaki lastikler hem aracınızı daha şık gösterir hem de ince yanak lastik isteğinize cevap verir diye düşünüyorum...
eğer mümkünse ikisini de denemeniz daha iyi olacaktır