Corsa C 17 inç 205-40 olur mu?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan burack
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
performans gebericek:D:D:D:D

performans gebericek:D:D:D:D
moral bozucu:D
ya aslında şimdi benim büyük jant isteme sebebim şu;ben her zaman ince yanaklı jant lastik uyumunu sevmişimdir.e böyle olması içinde büyük çaplı jant gerekiyo.bu yüzden 17 inç istiyorum.hıı belki orda takarız 16 inçlik deneriz(eğer deneyebilirsek) ince yanaklı lastik takarız baktım hoşuma gitti o şekilde 16 inç takarım.bide 16 inç jantlardan hoşuma giden yoktu :So yüzden 17 inç istiyorum:sorry:

bende yarın lastıkcıde denıyorum bugun konustum.adam 17 jant takıcaksan bile 40 yanak takma ufak bi kasisi görmeden biraz hızlı geçsen lastık gümler dedı.gercektente doğru.onun için 205-45-16&17 bakıcam.sende öyle yap 1.2 arabayı mahfedersin:D

ohhh beee içimi rahatlattın gerçekten:)zaten araba şuanda gitmiyor.öle benim çok hızlı gitme(işte 160 yapsın 170 yapsın)gibi bi merakım yok.onun için son hız önemli değil;)diğer eksileri ise jantın cabası olsun.yani onlara katlanmak lazım:D
benim bi sorum olcak sana eğer biliyorsan senin jantların ağırlığı ne kadar?

bence olaya sadece performans ve hızlanma yönünden bakmamak lazım çünkü jant büyüdükçe artan ağırlık sadece performansı etkilemiyor aynı zamanda aracın yürürüne ve kavrama organlarına da yük oluyor performans, yakıt, fren mesafesi gibi eksileri de cabası
şahsi fikrim hafif bir 16 jant ve 195-45-16 ebatındaki lastikler hem aracınızı daha şık gösterir hem de ince yanak lastik isteğinize cevap verir diye düşünüyorum...
eğer mümkünse ikisini de denemeniz daha iyi olacaktır ;)

bende yarın lastıkcıde denıyorum bugun konustum.adam 17 jant takıcaksan bile 40 yanak takma ufak bi kasisi görmeden biraz hızlı geçsen lastık gümler dedı.gercektente doğru.onun için 205-45-16&17 bakıcam.sende öyle yap 1.2 arabayı mahfedersin:D
tamam anladım da 17 inç takanlar ne yapıyo yada 18-19.bu kadar insan kocaman jantlar takıyor.onlarda da mı aynı korku var?nese bu jant işi karışık iş ya bunu anladım ben :D
işte bende senin gibi yaparım sölerim adama(kabul ederse)denerim lastikleri jantları takıp.bakalım nasılmış?
bence olaya sadece performans ve hızlanma yönünden bakmamak lazım çünkü jant büyüdükçe artan ağırlık sadece performansı etkilemiyor aynı zamanda aracın yürürüne ve kavrama organlarına da yük oluyor performans, yakıt, fren mesafesi gibi eksileri de cabası
şahsi fikrim hafif bir 16 jant ve 195-45-16 ebatındaki lastikler hem aracınızı daha şık gösterir hem de ince yanak lastik isteğinize cevap verir diye düşünüyorum...
eğer mümkünse ikisini de denemeniz daha iyi olacaktır ;)
bakalım denemek istiyorum bende lastikçi izin verirse.

Burak jantların agırlıgını sormuşsun,kusura bakma şimdi farkettim. Çok istememe rağmen takılı değilken tartmak kısmet olmadı, ancak ortalama jantlara oranla biraz daha hafif, ancak saç jantlara göre kesinlikle ağır tabiki...

Geri