Corsa C 17 inç 205-40 olur mu?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan burack
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bu mevzuda nette kısa bir araştırma yaptım, benim jantların marka modeli (Kyowa Racing KR228), nette Amerikan forumlarında bu jantın 18" modeli 17.4 lbs(pound) agırlıgında yani 7.89 kgs/teker e denk geliyor,15" agırlıgına ise buna göre yorum yapmak lazım

Oradaki yorumlara göre oem 15" jantlar 17.1 lbs iken KR228 in 18" modeli 17.4 lbs..demekki gerçekten hafif modeli bulabilmişim :) bilgi için : http://209.85.129.132/search?q=cach...+racing+kr228+weight&cd=4&hl=tr&ct=clnk&gl=tr

Son düzenleme:
bence olaya sadece performans ve hızlanma yönünden bakmamak lazım çünkü jant büyüdükçe artan ağırlık sadece performansı etkilemiyor aynı zamanda aracın yürürüne ve kavrama organlarına da yük oluyor performans, yakıt, fren mesafesi gibi eksileri de cabası
şahsi fikrim hafif bir 16 jant ve 195-45-16 ebatındaki lastikler hem aracınızı daha şık gösterir hem de ince yanak lastik isteğinize cevap verir diye düşünüyorum...
eğer mümkünse ikisini de denemeniz daha iyi olacaktır ;)
aynen katılıyorum... 17jant 1.2 biraz fazla yorar...

Bu mevzuda nette kısa bir araştırma yaptım, benim jantların marka modeli (Kyowa Racing KR228), nette Amerikan forumlarında bu jantın 18" modeli 17.4 lbs(pound) agırlıgında yani 7.89 kgs/teker e denk geliyor,15" agırlıgına ise buna göre yorum yapmak lazım

Oradaki yorumlara göre oem 15" jantlar 17.1 lbs iken KR228 in 18" modeli 17.4 lbs..demekki gerçekten hafif modeli bulabilmişim :) bilgi için : http://209.85.129.132/search?q=cach...+racing+kr228+weight&cd=4&hl=tr&ct=clnk&gl=tr
hıı anladım.ilgin için teşekkür ederim.işte ben tartırdım jantları (17 inç) kemik rengi olan jantı markasını unuttum yaa markası olsa internetten araştırcamda markasını unuttum.17inç 7.3 kilo gelmişti(lastiksiz).karşılaştırma yapma manasında sormuştum ben sizin jantların ağırlığınızı.

aynen katılıyorum... 17jant 1.2 biraz fazla yorar...
bilmiyorum ben bu konuda kesin karara varmam için jantları takıp denemem lazım böyle olmucak.hala daha 17 inç takmak istiyorum ama:Dbu kadar olumsuz yoruma rağmen:D

Geri