corsa c 17" jant 30mm yay

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan toGah
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
amerikan parkları nerden aldın sen mst ? hepsi aynımı bi sürü amerakn park var piyasada

Gayseriliyiz deseydin baride tam olaydı. :D

Kırmızı Corci nereye gitsem çıkıyor karşıma, fakettim. :D
o kırmızı corci senin başına musallat oldu anlaşılan, dahada çıkar eminim :D:D :)

kırmızı corsada güzel göze hoş geliyor.

güzel tabii. zararın neresinden dönersen kardır,eger kafanda başka bir proje yoksa, yap bi toledo jantı, birde195*50 lastik tamamdır.

yok kafamda bşi, satıyorum dediğim zamanda 15 ten aşa vermem zaten :) alan alsın

yada güzel kapak mı alsam napsam :D

yaylı kapaklı :)

amerikan parkları nerden aldın sen mst ? hepsi aynımı bi sürü amerakn park var piyasada

Aynı değil hocam, Kocaelinde bi satıcı var, onun sattıkları güzel, 2 senedir kullanıyorum çok iyi çıktı, birde bazılarının vatı düşük, çok kısık yanıyor.

o kırmızı corci senin başına musallat oldu anlaşılan, dahada çıkar eminim :D:D :)

güzel tabii. zararın neresinden dönersen kardır,eger kafanda başka bir proje yoksa, yap bi toledo jantı, birde195*50 lastik tamamdır.

Facebook, forum nereye gitsem karşımda o araba, kırmızı corciye takıntım var zaten. :rolleyes:

teknoloji sağolsun 2dk da bulunuyor herşey

Kırmızı corsa nın sahibiyle tanıştık..çetin arkadaşın ismi..hatta arabasını adapazarı otobanda gördüm..yanımdan geçti gitti.. Gelecekti buraya gelemedi bir türlü...

en iyi jantı buldum :)

19251895_tn50_0.jpg

Geri