corsa c 17" jant 30mm yay

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan toGah
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Basıklık tam tadında, eibach iyi bir tercih, sıfırmı aldın?

Bu arada Canerinde dediği gibi siyah, solan aksamları boyattır bence, arka çamurluk dodiği çok sırıtmış.

Birde Marşbiyel şart senin arabaya, ezikleri kapanması için, oem adet fiyatı 120 civarıymış, çıkma felan bul tak bence. Ben aldım 3-4 aydır takılmayı bekliyor. :D

eibach yayları 2. el aldım 150tl uyduruk marka var yaylar sıfırları bundan daha ucuz olanlarda vardı.

solan aksamlar boyanmıyor boyanınca çok kötü olacak.

tampon söküldü takıldı arka ondan sırıtıyor. araba kirli çok.
öndeki dodikleri sıfır aldım bugün yeni takılıyor.

panjur lazım sisli panjur alıcam daha sonra sis alırım

marşpiyel güzel duruyor almak lazım

eibach yayları 2. el aldım 150tl uyduruk marka var yaylar sıfırları bundan daha ucuz olanlarda vardı.

solan aksamlar boyanmıyor boyanınca çok kötü olacak.

tampon söküldü takıldı arka ondan sırıtıyor. araba kirli çok.
öndeki dodikleri sıfır aldım bugün yeni takılıyor.

panjur lazım sisli panjur alıcam daha sonra sis alırım

marşpiyel güzel duruyor almak lazım
Bende forumdan bir arkadaştan almıştım, eibachleri çıkma olarak, 200 liraya almıştım bende.

Sisli ızgara vardı bende Canere sattım, sıfır yan sanayi, 30-35 civarı birşey, alternatif olarak GSI ızgara var, ondan kullanıyorum, daha şık, 50-60 arası bir rakam diye duymuştum, oem olarak, ben bir arkadaşın aracını satarken onun üzerinden aldım.

Bende forumdan bir arkadaştan almıştım, eibachleri çıkma olarak, 200 liraya almıştım bende.

Sisli ızgara vardı bende Canere sattım, sıfır yan sanayi, 30-35 civarı birşey, alternatif olarak GSI ızgara var, ondan kullanıyorum, daha şık, 50-60 arası bir rakam diye duymuştum, oem olarak, ben bir arkadaşın aracını satarken onun üzerinden aldım.

gsi izgara bakayım bulabilecekmiyim ondan alayım

yan sanayi sis yok mu

sevmiyorum bu tarz jantları.

eyvallah.

gsi izgara bakayım bulabilecekmiyim ondan alayım

yan sanayi sis yok mu

Sürekli fikir veriyorum, kafanı karıştırıyorum gibi hissetmeye başladım biraz. :D

Yansanayi sis depo marka var piyasada, ortalama 65 lira adet fiyatı, ama araştır parçacılardan felan, 50-55 e kadar alırsın.

yoo çok fark yok aralarında 35 e alacağıma 55 e alırım ızgara alayımda sis alırız bi ara :)

sıkıldım çok acele ediyorum 15 günde arabada yapılacaklarda bitecek parada - ye gidices :)

bakasana fenada durmuyor ama hala aklımda 16 astra ha jantı var :)

http://www.sahibinden.com/ilan/yede...eller-icin-sifir-jant-takimi-122471857/detay/

2rzqk3s.jpg

Bu jant iyi hoş güzelde, fotodaki araç 35mm den daha basık, artı olarak bu janta genelde 195/45/15 takıyorlar, o da çok sert oluyor yav.

195/50/15 ile 35mm yaylarla aynı görüntüyü verirmi acaba?

Bu jant iyi hoş güzelde, fotodaki araç 35mm den daha basık, artı olarak bu janta genelde 195/45/15 takıyorlar, o da çok sert oluyor yav.

195/50/15 ile 35mm yaylarla aynı görüntüyü verirmi acaba?

50 ile çirkin olur. tarlada gitmiyorsan 45 olsun ne farkeder :)

Geri