corsa c arka sis için yardım lütfen !!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alban79
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

alban79

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arka sis lambası bir darbe sonucu yerinden çıktı ve içeri gitti.servise götürdüğümde,lambanın tırnaklarının koptuğunu bişey yapamayacaklarını sölediler.avrupa yakasında bu işiçin önerebileceğiniz bir yer varmı? birde diğer sis lambasınada ampül koyup parklara bağlatmak istiyorum.görüşlerinizi bekliyorum...

dış görüntüsünde bii sorun yoksa tırnakları sorun çıkartmaz!tamir edilir!avrupa yakasında bildiğim bi yer yok yardımcı olamıyacağım!parklara bağlatma konusuna gelince gereksiz olurr!amacı dışında kullanmış olursunuz!poliste belki sorun çıkarabilir!

dış görüntüsünde bii sorun yoksa tırnakları sorun çıkartmaz!tamir edilir!avrupa yakasında bildiğim bi yer yok yardımcı olamıyacağım!parklara bağlatma konusuna gelince gereksiz olurr!amacı dışında kullanmış olursunuz!poliste belki sorun çıkarabilir!

tavsiyen için saol,lamba boşta kaldığı için tak tuk ses yapıyo sağa sola kayıyo.arkadan bakıldığında da hoş bir görüntü olmuyo tabi.tandığım bildiğim elektrik ustası da yokki buralarda.maslak sanayide varsa oraya gidebilirim..

Yenisi 40 Ytl Civarında Diye Biliyorum Tırnaklarını tamir etmekte aynı paraya gelecektir.bence yenisi almanız daha mantıklı olabilir.Sisleri parklara baglatırken içindeki ampulleri deiştirip 5Wattlık ampul takmanızı Öneririm

Saygılar

Yenisi 40 Ytl Civarında Diye Biliyorum Tırnaklarını tamir etmekte aynı paraya gelecektir.bence yenisi almanız daha mantıklı olabilir.Sisleri parklara baglatırken içindeki ampulleri deiştirip 5Wattlık ampul takmanızı Öneririm

Saygılar

Alper 5watt olmasının sebebi ne?

Normalde Sis lambaları 21 wattır.yani Frene bastıgın zamanki ışık kadar ışık verirler 5 wattlık ampuller ise farlarını yaktıgın zaman stop lambalarının verdiği ışıgı verecektir.5 watt demek arkadan gelenin gözünü almadan devamlı gönül rahatlığıyla sislerini yakman demektir ;);)

Normalde Sis lambaları 21 wattır.yani Frene bastıgın zamanki ışık kadar ışık verirler 5 wattlık ampuller ise farlarını yaktıgın zaman stop lambalarının verdiği ışıgı verecektir.5 watt demek arkadan gelenin gözünü almadan devamlı gönül rahatlığıyla sislerini yakman demektir ;);)

:) bu kadar değiştirmeyin yav. onu üretten adamın bi bildiği var. aletin amacı zaten o siste arkadan boşluğa doğru ilerleyen adamın dikkatini çekmek. gözünü de almaz, sis farı ile sürücü arasında yarım metre yükseklik farkı var.

arka sisleri sadece gerektiği zaman kullanalım ...
alper a çok doğru söylemiş, devamlı yakmak isteyen 5 watlık ampullerle gönül rahatlığı ile gezer...

fikirleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar.tabiki arka sis lambasını parklara bağlatınca ampuller de değişecek tabi..küfür yemek istemem :)

Benim Gibi Çiftli Ampul duyu koyarak sisli havalarda sis farlarınıda kullanabilirsiniz.ben 5liği parka baglattım.21lik gene sislerde kaldı.

Geri