corsa c arka sisleri

Umut kardeş bugün 3. siteye serdar ustaya gittim tamponu sökmem gerekiyor zahmetli iş deyip 50 ytl işçilik istedi. Bende 50 ytl ona vereceğime 50 daha koyar spoiler taktırırım diye düşündüm ve yapmaktan önce vazgeçtim.

2 gün önce buca evka 1 de bir oto elektrikçiye gittiğimde hava yağmurlu olduğu için havanın düzgün olduğu bir gün gel demişti bende 3. siteden çıktığım gibi evkadaki oto elektrikçi ömer ustanın yanına gittim. Ömer ustaya durumu anlattım tamponu sökmen gerekiyormuş bu iş bana kaça patlar diye sordum şöyle bi inceledi 20 ye yaparım dedi. Tamam dedim yapalım o zaman başladı yapmaya yalnız sonra iş bittikten sonra bu işin bu kadar zahmetli olduğunu bilseydim bu fiyata yapmazdım dedi.

Ömer usta tamponu sökmeden sağ arka lastiği sökerek yaptı.

Ahanda bir kaç resim

09012009380ad0.jpg

09012009383ly4.jpg

Sağ taraf biraz daha fazla yanıyor gibi sağ tarafın içi su doluydu haliyle temizlendi kurulandı parlak yanıyor. Sol tarafın içi aracı yeni yıkattığımdan dolayı nemlenmiş kuruduğu zaman oda diğeri gibi canlı yanacak.

Ömer ustaya artık diğer arkadaşları sana yönlendiririm gelirler yaparsın dedim aman 20 ye yaptığımı söyleme 30 de diyordu. Adam yaklaşık 2 saat uğraştı ama eline sağlık iyi oldu yani ;)

Artık tek korkum vize vizede sisleri yakmak istediğinde parklara bağlı olduğu için yanmayacak umarım ağır kusursan saymaz sayarsa bir hayli uğraştaracak gerçi daha vizeyide yapalı 1 ay oldu 2 seneye ben astra alırım bellimi olur :D

Son düzenleme:
Selçuk 50 normal istemiş aslında ama sen daha da uygunu bulmuşsun harika.. o zmn en ykn zamanda seninle gidiyoruz abi evka1 deki ustama:D

güzel olmuş güle güle kullan..

Selçuk 50 normal istemiş aslında ama sen daha da uygunu bulmuşsun harika.. o zmn en ykn zamanda seninle gidiyoruz abi evka1 deki ustama:D

güzel olmuş güle güle kullan..

gel umut gidelim ama dediğim gibi 30 a yaparım diyo adam pişman oldu 20 dediğine iş işten geçti ama :D

Bende çiftli ampül bulamadım bugün bir ara çiftli alıp sislerede bağlayımda vizede sorun çıkarmasınlar.

Son düzenleme:
yrn bakabiliriz gibi

yrn bakabiliriz gibi

yarın 11-16 arası müsaitim msn den konuşalım.

Üstad yalnız karanlıkta muhteşem oluyor aslında ikili ampül takıp frenlerede bağlatmak lazım sanki :D

Son düzenleme:
Geri