24 Ağu 2008 #11 brqcorsa Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 21 Eyl 2007 Mesajlar 725 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 40 Siteyi ziyaret et eline saglık valla
26 Ağu 2008 Konuyu Başlatan #12 sertancay Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 16 Ara 2007 Mesajlar 787 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Siteyi ziyaret et teşekkürler arkadaşlar diğer sayfada tepe lambasınıda değiştirdim haftayada teyp içindeki ledleri değiştirmeyi düşünüyorum...
teşekkürler arkadaşlar diğer sayfada tepe lambasınıda değiştirdim haftayada teyp içindeki ledleri değiştirmeyi düşünüyorum...
13 Şub 2009 #13 AniL_OzguN Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 13 Şub 2009 Mesajlar 3 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 36 Siteyi ziyaret et fikir için saol bende yarın denicem.....
21 Tem 2009 #14 Shaguj Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 13 May 2009 Mesajlar 5 Tepkime puanı 0 Puanları 0 www.1tuning.net Bende hepsini mavi yaptım. Ledler patır patlıyo.... Elektrikçiye gidip led değiştirmekten sıkıldım.
11 Ağu 2009 Konuyu Başlatan #15 sertancay Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 16 Ara 2007 Mesajlar 787 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Siteyi ziyaret et Shaguj' Alıntı: Bende hepsini mavi yaptım. Ledler patır patlıyo.... Elektrikçiye gidip led değiştirmekten sıkıldım. Genişletmek için tıkla ... dirençle bağladınız değilmi yoksa kaldırmaz 560 ohm luk direnç ile bağlarsan herhalde sıkıntı yaşamazsın diye düşünüyorumm...
Shaguj' Alıntı: Bende hepsini mavi yaptım. Ledler patır patlıyo.... Elektrikçiye gidip led değiştirmekten sıkıldım. Genişletmek için tıkla ... dirençle bağladınız değilmi yoksa kaldırmaz 560 ohm luk direnç ile bağlarsan herhalde sıkıntı yaşamazsın diye düşünüyorumm...
28 Nis 2011 #16 GTi.OnuR Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 12 Eki 2009 Mesajlar 489 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Siteyi ziyaret et Konuyu Hortlatmış Olmuyayım Ama Acaba Toplam Olarak Sadece Kadran İçin Veya Komple Set İçin Kaç Adet Led Kullandınız ?
Konuyu Hortlatmış Olmuyayım Ama Acaba Toplam Olarak Sadece Kadran İçin Veya Komple Set İçin Kaç Adet Led Kullandınız ?