eline sağlık süper çalışma..bunları yapmak biraz kasar beni ama yaptırabileceğim biyer olursa kesinlikle yaptrrm beyaz ışık çok tatlı durmuş..mavi de olabilir..o da çok güzel görünür...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aynı şeyi bende denedim ve dediğin gibi o boyayı tam çıkarana kadar çok uğraştım. cam boyası ne oldu, deneyebildinmi? onun da rengini beğenmezsen nasıl çıkarıcan boyayı?dostum senin dediğin olayı denedim.bu asetat kalemleri var kırmızı olanından onunla boyadım ama işte ışık o ibrelerin oraya çok kuvvetli gelmediği için sönük bir kırmızı renk alıyor hele birde ibrenin ucuna doğru hiç belli olmuyor...
silmesi ayrı bir dert zaten...
ama bu vitral boyası (cam boyası) gibi bir boya varmış bu gün ondan almayı düşünüyorum ama tatilde olduğum için anca 15 gün sonra yapabilirim...
aynı şeyi bende denedim ve dediğin gibi o boyayı tam çıkarana kadar çok uğraştım. cam boyası ne oldu, deneyebildinmi? onun da rengini beğenmezsen nasıl çıkarıcan boyayı?
Sertan merhaba göstergeyi komple çıkardıktan sonra ibreleri söktüm mü sen yoksa arkadaki ampullerin orda mı bu işlemleri yaptın?bende göstergeyi söktüm ama ibreleri ve bağlı olduğu rakamların yazdığı o siyah yeri açamadım...
cesaretinize ve uygulamalarınıza hayranım.