Arkadaşlar merhaba;
2005 Corsa C 1.3 CDTI aracım üzerinde oem CD30 ana ünitesini kullanıyorum.
Nette yabancı forumlar üzerinde yaptığım araştırma sonucunda CD30 ana üniteye, Astra H larda olduğu gibi GID ekran takıyorlar.
Corsa C lerin 2006 da son üretilen bazı serilerinde de bu GID ekrandan bulunmakta. Ancak o araçlarda CDC40 Opera ana ünite kullanılmış ve o araçlarda grafik göstergeli navigasyon bulunmakta. Ancak ben navigasyon üzerine bi çalışma istemiyorum.
2005 Sonrası Corsa C lerde mevcut bulunan TID ekranlar 32pin soketli ve bu GID ekranlarda 32pin soketli oluyor bildiğim kadarıyla.
Zaten GID ekranı olan Astra H larda, benim Corsa gibi CD30 çalışıyor.
Ekran ve üst şapkasını temin ettikten sonra, çalışıp çalışmayacağı konusunda endişelerim var.
Bu ekranı Corsa CD30 ana ünitesi desteklermi?
Destekliyor ise OPCOM ile aktif etme gibi bir işlem gerekiyormu?
Bilgisi olan arkadaşların desteğine ihtiyacım var.
Saygılarımla.
2005 Corsa C 1.3 CDTI aracım üzerinde oem CD30 ana ünitesini kullanıyorum.
Nette yabancı forumlar üzerinde yaptığım araştırma sonucunda CD30 ana üniteye, Astra H larda olduğu gibi GID ekran takıyorlar.
Corsa C lerin 2006 da son üretilen bazı serilerinde de bu GID ekrandan bulunmakta. Ancak o araçlarda CDC40 Opera ana ünite kullanılmış ve o araçlarda grafik göstergeli navigasyon bulunmakta. Ancak ben navigasyon üzerine bi çalışma istemiyorum.
2005 Sonrası Corsa C lerde mevcut bulunan TID ekranlar 32pin soketli ve bu GID ekranlarda 32pin soketli oluyor bildiğim kadarıyla.
Zaten GID ekranı olan Astra H larda, benim Corsa gibi CD30 çalışıyor.
Ekran ve üst şapkasını temin ettikten sonra, çalışıp çalışmayacağı konusunda endişelerim var.
Bu ekranı Corsa CD30 ana ünitesi desteklermi?
Destekliyor ise OPCOM ile aktif etme gibi bir işlem gerekiyormu?
Bilgisi olan arkadaşların desteğine ihtiyacım var.
Saygılarımla.