Denizli'nin neresinde peki bu söylediğiniz fiyatçok fiyat vermişler yaw bana denizlide 150tl ye takacakladı tabi arabaya olsaydı ellerindeki c.c. kolunda 37 tl diyorlardı yanlız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Denizli'nin neresinde peki bu söylediğiniz fiyatçok fiyat vermişler yaw bana denizlide 150tl ye takacakladı tabi arabaya olsaydı ellerindeki c.c. kolunda 37 tl diyorlardı yanlız
ozaman bir liste yapalım. belki çıkar 5 kişi
1. nuralk34
Otomatın verdiği fiyattı bu araç easytronic olduğu için sadece kalo tesisatı,kol ve işçilik olarak verdiler fiyatı 1.3 aracınız varsa sorun olmaz benim aracın beyni kabul etmiyor C.C. yi oradaki elektirikçi kendi 1.3 combosuna uygulamış zaten biliyor sigmayada sorun derim ben sormadım ne kadara uyguladıklarını ..Denizli'nin neresinde peki bu söylediğiniz fiyat
Bilgiler için teşekkürler. Sigmaturk'ün verdiği fiyat 200 civarı. Aynen bahsettiğiniz kol, işçilik ve kablo tesisatı için istedikleri fiyat...Arada 50 lira gibi bir fark var.Otomatın verdiği fiyattı bu araç easytronic olduğu için sadece kalo tesisatı,kol ve işçilik olarak verdiler fiyatı 1.3 aracınız varsa sorun olmaz benim aracın beyni kabul etmiyor C.C. yi oradaki elektirikçi kendi 1.3 combosuna uygulamış zaten biliyor sigmayada sorun derim ben sormadım ne kadara uyguladıklarını ..
bu işi detaylı bir şekilde yapan ve resimle anlatan bir arkadas varmıdır , biraz elektrik becerim vardır. bende yapacagım. ankarada yaptıran varmı, buluşup beraber yaptıralım. iyi aksamlar
Sizin araç otomatik mi yoksa manuel mi? Eğer manuelse müşür filanda dahil oluyor belki o yüzdende farklı fiyat vermiş olabilirler..Bilgiler için teşekkürler. Sigmaturk'ün verdiği fiyat 200 civarı. Aynen bahsettiğiniz kol, işçilik ve kablo tesisatı için istedikleri fiyat...Arada 50 lira gibi bir fark var.