Aracım manuel, müşür var dediler, söyledikleri sadece kablo çekim ücreti ve kol fiyatı...Sizin araç otomatik mi yoksa manuel mi? Eğer manuelse müşür filanda dahil oluyor belki o yüzdende farklı fiyat vermiş olabilirler..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aracım manuel, müşür var dediler, söyledikleri sadece kablo çekim ücreti ve kol fiyatı...Sizin araç otomatik mi yoksa manuel mi? Eğer manuelse müşür filanda dahil oluyor belki o yüzdende farklı fiyat vermiş olabilirler..
opelgm den fiyat istedim ürünü siteyede eklediler ben görüştükten sonra fiyatı 135 lira arkadaşlar orj ürün
Kesinlikle doğru. Hatta biraz da pazarlıkla 100-110 TL arası alınabilir.opel servislerde 160 TL. %20 indirim. 128 TL ye geliyor.
Kesinlikle doğru. Hatta biraz da pazarlıkla 100-110 TL arası alınabilir.
Pazarlık sünnettir Neden olmasın karın olduğu her yerde pazarlık da vardır. En büyük örnek, arabaların farklı bayilerden farklı fiyata alınması gibi. Sistemden indirim oranlarını ayarlayabiliyorlar. Geçen baktım)Yetkili serviste pazarlık mı yapılıyor ?
Pazarlık sünnettir Neden olmasın karın olduğu her yerde pazarlık da vardır. En büyük örnek, arabaların farklı bayilerden farklı fiyata alınması gibi. Sistemden indirim oranlarını ayarlayabiliyorlar. Geçen baktım)