Mondeoda hız sabitleyicim yok cihan Gaz teli var ve ebaydan ekipmanlar 100 sterlin civarında
Bence sırf konforundan dolayı almaya değer yunus emre abi. Yurt içi fiyatlar nedir?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mondeoda hız sabitleyicim yok cihan Gaz teli var ve ebaydan ekipmanlar 100 sterlin civarında
Bence sırf konforundan dolayı almaya değer yunus emre abi. Yurt içi fiyatlar nedir?
bende corsa c 1.4 twinport enjoy var 2005 model. hız sabitleyici taktırmak için servise gittim bu cumartesi ve servis daha açıp bakmadan arabada hız sabitleyici tesisatı olmadığını ve tesisat çekileceğini söyledi ve bunun çok uzun bir iş olduğunu belirtti. ben forumdan okuduğum kadarı ile kol ve müşür değiştiğinde olur diye biliyorum. arkadaşlar sizlerin araçlarınıza da tesisat çektiler mi? yoksa kol ve müşür olsa yeterli mi?
Konuyu hortlatayım arkadaşlar 2001 model Corsa 1.4 Comfort modellerde uyumlumu acaba? Yapan arkadaşlarım var mı?
Motor kodu nedir? Ona göre cevap verilir.
Konuyu hortlatayım arkadaşlar 2001 model Corsa 1.4 Comfort modellerde uyumlumu acaba? Yapan arkadaşlarım var mı?